RSS
TwitterFacebookPinterest

Mai este statul român apărătorul intereselor poporului român și apărător al Constituției României, sau s-a transformat fățiș în cel mai mare dușman al neamului românesc?

Cu o nedisimulată lehamite constatăm că UDMR își întețește eforturile și planul de a maghiariza agresiv și în mod totalitar județe întregi din România. Sprijinindu-se ca de o pârghie pe noul Cod Administrativ, una dintre cele cele mai parșive și odioase trădări antiromânești ale unei clase politice îndobitocite și trădătoare, UMDR-ul “apasă din nou pedala pe legalizarea limbii maghiare în administrație”.

“UDMR apasă din nou pedala pe legalizarea limbii maghiare în administrație”, scrie ancheteonline.ro

”Administrația publică din România poate rămâne fără reglementare în cazul în care CCR admite sesizarea Avocatului Poporul privind OUG prin care s-a adoptat Codul Administrativ cu modificările executivului, la care și UDMR a formulat obiecții – a atras atenția liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila adăugând: UDMR susține necesitatea adoptării de către legislativ a unui nou proiect de lege, care să transpună aproape integral forma adoptată a Codului administrativ de către Parlament”, a transmis UDMR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

apiland.ro

“UDMR: Codul administrativ trebuie adoptat de Parlament. UDMR transmite că a formulat obiecţii la documentul adoptat de Guvern şi precizează că Codul administrativ trebuie adoptat de Parlament. “, scrie romanialibera.ro

Nota noastră: Mai este statul român apărătorul intereselor poporului român și apărător al Constituției României, sau s-a transformat fățiș în cel mai mare dușman al neamului românesc?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]