Antiromânul Dodon printre primii care l-au felicitat pe antiromânul Iohannis pentru „realegerea” sa în funcţie!

Puțini români știu despre relația apropiată dintre Igor Dodon, președintele antiromân din Republica Moldova, și Klaus Werner Iohannis, președintele antiromân din România. (n.r. vezi și Igor Dodon îl roagă pe Iohannis să nu susțină unioniștii)

Asta și pentru că sistemul mafiot din România prin toată caracatița mediatico-securistică s-a dat peste cap ca în România să nu se afle prea multe despre epistolele în care Igor Dodon i se plânge lui Klaus Iohannis despre mișcările unioniste românești și în care îi solicită președintelui alogen din România să țină cele două state românești cât mai la distanță unul de celălalt și de fenomenul unionist (n.r. vezi Îl cunoaște cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon îi scrie disperat lui Iohannis să ia măsuri împotriva unionismului!).

„Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte, exprimându-şi cu această ocazie dorinţa ca, în acest mandat, cei doi să reuşească împreună să ţină România şi Republica Moldova „cât mai departe de false dezbateri geopolitice”, potrivit mass-media de la Chişinău”, scrie digi24.ro

Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!

Și mai puțini știu despre relațiile unor prieteni și sponsori apropiați ai lui Iohannis, care au nu doar importante legături de afaceri în Republica Moldova cu zona rusofilă, ci chiar și legături de familie: sora lui Renato Usatîi din Republica Moldova, Veronica Usatîi, este căsătorită cu Michael Schmidt ( n.r. cu cetățenie germană, patronul firmei Automobile Bavaria), unul dintre apropiații de casă ai lui Klaus Iohannis, folosit inclusiv pe post de pușculiță ambulantă și lobbyst în spațiul ex-sovietic, inclusiv în Republica Moldova (n.r. vezi Campania electorală a Plăvanului a fost suportată de Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria România).

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago