libris.ro

Antiromânul Dodon printre primii care l-au felicitat pe antiromânul Iohannis pentru „realegerea” sa în funcţie!

Puțini români știu despre relația apropiată dintre Igor Dodon, președintele antiromân din Republica Moldova, și Klaus Werner Iohannis, președintele antiromân din România. (n.r. vezi și Igor Dodon îl roagă pe Iohannis să nu susțină unioniștii)

Asta și pentru că sistemul mafiot din România prin toată caracatița mediatico-securistică s-a dat peste cap ca în România să nu se afle prea multe despre epistolele în care Igor Dodon i se plânge lui Klaus Iohannis despre mișcările unioniste românești și în care îi solicită președintelui alogen din România să țină cele două state românești cât mai la distanță unul de celălalt și de fenomenul unionist (n.r. vezi Îl cunoaște cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon îi scrie disperat lui Iohannis să ia măsuri împotriva unionismului!).

„Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte, exprimându-şi cu această ocazie dorinţa ca, în acest mandat, cei doi să reuşească împreună să ţină România şi Republica Moldova „cât mai departe de false dezbateri geopolitice”, potrivit mass-media de la Chişinău”, scrie digi24.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!

Și mai puțini știu despre relațiile unor prieteni și sponsori apropiați ai lui Iohannis, care au nu doar importante legături de afaceri în Republica Moldova cu zona rusofilă, ci chiar și legături de familie: sora lui Renato Usatîi din Republica Moldova, Veronica Usatîi, este căsătorită cu Michael Schmidt ( n.r. cu cetățenie germană, patronul firmei Automobile Bavaria), unul dintre apropiații de casă ai lui Klaus Iohannis, folosit inclusiv pe post de pușculiță ambulantă și lobbyst în spațiul ex-sovietic, inclusiv în Republica Moldova (n.r. vezi Campania electorală a Plăvanului a fost suportată de Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria România).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info