RSS
TwitterFacebookPinterest

Antiromânul Dodon printre primii care l-au felicitat pe antiromânul Iohannis pentru “realegerea” sa în funcţie!

Puțini români știu despre relația apropiată dintre Igor Dodon, președintele antiromân din Republica Moldova, și Klaus Werner Iohannis, președintele antiromân din România. (n.r. vezi și Igor Dodon îl roagă pe Iohannis să nu susțină unioniștii)

Asta și pentru că sistemul mafiot din România prin toată caracatița mediatico-securistică s-a dat peste cap ca în România să nu se afle prea multe despre epistolele în care Igor Dodon i se plânge lui Klaus Iohannis despre mișcările unioniste românești și în care îi solicită președintelui alogen din România să țină cele două state românești cât mai la distanță unul de celălalt și de fenomenul unionist (n.r. vezi Îl cunoaște cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon îi scrie disperat lui Iohannis să ia măsuri împotriva unionismului!).

“Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte, exprimându-şi cu această ocazie dorinţa ca, în acest mandat, cei doi să reuşească împreună să ţină România şi Republica Moldova „cât mai departe de false dezbateri geopolitice”, potrivit mass-media de la Chişinău”, scrie digi24.ro

apiland.ro
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!

Și mai puțini știu despre relațiile unor prieteni și sponsori apropiați ai lui Iohannis, care au nu doar importante legături de afaceri în Republica Moldova cu zona rusofilă, ci chiar și legături de familie: sora lui Renato Usatîi din Republica Moldova, Veronica Usatîi, este căsătorită cu Michael Schmidt ( n.r. cu cetățenie germană, patronul firmei Automobile Bavaria), unul dintre apropiații de casă ai lui Klaus Iohannis, folosit inclusiv pe post de pușculiță ambulantă și lobbyst în spațiul ex-sovietic, inclusiv în Republica Moldova (n.r. vezi Campania electorală a Plăvanului a fost suportată de Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria România).Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]