Cunoscut mai curând pentru faptul că doarme prin Palatul Parlamentului și pentru măsurile antiromânești pe bandă rulantă pe care le susține, senatorul USR Vlad Alexandrescu își exprimă bucuria bolșevică pe contul său de socializare, legată de sancționarea Olguței Vasilescu de către CNCD, chiar la propunerea sa și a unora dintre colegii săi bolșevici din USR.
“În sfârșit, CNCD a decis sancționarea Olguței Vasilescu pentru declarația ei stupefiantă despre etnicii germani. “Ca neamț, să vorbești despre gazare trebuie să ai mult curaj”, spunea ea despre Klaus Iohannis, imediat după 10 august. Aceeași Olguța Vasilescu care în anii 2000 aducea elogii mareșalului Ion Antonescu la tribuna Camerei Deputaților. La sesizarea mea și a unor colegi parlamentari din USR, Consiliul Național contra Discriminării a sancționat-o cu un avertisment. Poate că nu e destul și nici nu va fi destul dacă nu va exista și o sancțiune a societății și electoratului. Pentru că România pe care ne-o dorim nu închide ochii la discriminare și discursul urii. Ci, îl condamnă ferm.”, a scris pe facebook
Senatorul USR Vlad Alexandrescu este același bolșevic care se gudura și se lăuda de mama focului că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!
Deși deputații și senatorii au imunitate pentru opinii politice, noii bolșevici de la USR ar vrea ca prin încălcarea Statutului deputaţilor şi al senatorilor și a Constituției României, să restricționeze după bunul lor plac dreptul la liberă exprimare, ca pe vremea tătucului Stalin.
“Imunitatea pentru opinii politice: ARTICOLUL 22 Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului. “
Confruntarea de la Stănilești, din 18 iulie 1711, a fost un moment crucial și tragic…
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Leave a Comment