Bucurie bolșevică din partea USR-istului Vlad Alexandrescu după sancționarea Olguței Vasilescu de către CNCD

Cunoscut mai curând pentru faptul că doarme prin Palatul Parlamentului și pentru măsurile antiromânești pe bandă rulantă pe care le susține, senatorul USR Vlad Alexandrescu își exprimă bucuria bolșevică pe contul său de socializare, legată de sancționarea Olguței Vasilescu de către CNCD, chiar la propunerea sa și a unora dintre colegii săi bolșevici din USR.

În sfârșit, CNCD a decis sancționarea Olguței Vasilescu pentru declarația ei stupefiantă despre etnicii germani. „Ca neamț, să vorbești despre gazare trebuie să ai mult curaj”, spunea ea despre Klaus Iohannis, imediat după 10 august. Aceeași Olguța Vasilescu care în anii 2000 aducea elogii mareșalului Ion Antonescu la tribuna Camerei Deputaților. La sesizarea mea și a unor colegi parlamentari din USR, Consiliul Național contra Discriminării a sancționat-o cu un avertisment. Poate că nu e destul și nici nu va fi destul dacă nu va exista și o sancțiune a societății și electoratului. Pentru că România pe care ne-o dorim nu închide ochii la discriminare și discursul urii. Ci, îl condamnă ferm.”, a scris pe facebook

Senatorul USR Vlad Alexandrescu este același bolșevic care se gudura și se lăuda de mama focului că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!

Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!
Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!

Deși deputații și senatorii au imunitate pentru opinii politice, noii bolșevici de la USR ar vrea ca prin încălcarea Statutului deputaţilor şi al senatorilor și a Constituției României, să restricționeze după bunul lor plac dreptul la liberă exprimare, ca pe vremea tătucului Stalin.

Imunitatea pentru opinii politice: ARTICOLUL 22 Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului. „

Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului pe data de 7 octombrie!
Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului pe data de 7 octombrie!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns