Categories: AntiromanismUDMR

Cinism extrem din partea UDMR: „Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz”

„Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz!„, a scris pe facebook parlamentarul Marius Pașcan

Foto: captură facebook / Marius Paşcan

Acest cinism extrem din partea UDMR este reclamat și de către Nicoleta Ploscaru, politician din Constanța, care condamnă pe contul său de socializare „răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR”.

„Deputata Adriana Săftoiu s-a lovit astăzi în Parlament de răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR. Adriana are un proiect de suflet, Legea Semnelor Române (LSR), care ar trebui recunoscută ca limba maternă a surzilor și persoanelor cu deficiențe de auz.

Este necesară în primul rând copiilor cu deficiențe de auz, care ar trebui să poată să-și dea examenele în LSR, dar și surzilor care vor să se adreseze instituțiilor statului.

Este omenește și creștinește să-i ajutăm pe acești frați ai noștri să se poată descurca.
UDMR însă a blocat proiectul Adrianei. Au avut nerușinarea să pretindă ca doar în localitățile unde sunt peste 20% surzi să se poată folosi LSR!

Câtă lipsă de omenie, cum pot ei să ia în bătaie de joc suferința unor oameni? De unde să fie 20% surzi într-o localitate? Ticăloșia extremiștilor UDMR este cu atât mai mare cu cât ei, șantajand partidele românești, au obținut folosirea limbii maghiare și în localități unde ungurii sunt mai puțin de 20%, practic peste tot.

Culmea este ca tot astăzi, udemeriști, profitând de trădătorii români din Senat, au reușit adoptarea unei legi scelerate, conform căreia la facultăți, examenele de admitere, de masterat și doctorat se pot da în maghiară, ceea ce încalcă Legea Autonomiei Universitare dar și legea bunului simț.

Rușine să le fie TUTUROR politicienilor, care se gudura pe lângă șovinii antiromâni din UDMR, ca să le asigure lor majoritați parlamentare, să poată ei fura ca porcii la guvernare! Aceasta este mafia politică!
Bravo, Adriana!

Dumnezeu este cu tine, pentru că te zbați pentru niște oameni aflați în nevoie, pentru copii, suflete nevinovate care vor și ei să învețe, să aibă o șansă în viață!”, a scris pe contul său de facebook Nicoleta Ploscaru

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

8 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago