libris.ro

Cinism extrem din partea UDMR: „Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz”

„Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz!„, a scris pe facebook parlamentarul Marius Pașcan

Foto: captură  facebook / Marius Paşcan
Foto: captură facebook / Marius Paşcan

Acest cinism extrem din partea UDMR este reclamat și de către Nicoleta Ploscaru, politician din Constanța, care condamnă pe contul său de socializare „răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR”.

„Deputata Adriana Săftoiu s-a lovit astăzi în Parlament de răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR. Adriana are un proiect de suflet, Legea Semnelor Române (LSR), care ar trebui recunoscută ca limba maternă a surzilor și persoanelor cu deficiențe de auz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Este necesară în primul rând copiilor cu deficiențe de auz, care ar trebui să poată să-și dea examenele în LSR, dar și surzilor care vor să se adreseze instituțiilor statului.

Este omenește și creștinește să-i ajutăm pe acești frați ai noștri să se poată descurca.
UDMR însă a blocat proiectul Adrianei. Au avut nerușinarea să pretindă ca doar în localitățile unde sunt peste 20% surzi să se poată folosi LSR!

Câtă lipsă de omenie, cum pot ei să ia în bătaie de joc suferința unor oameni? De unde să fie 20% surzi într-o localitate? Ticăloșia extremiștilor UDMR este cu atât mai mare cu cât ei, șantajand partidele românești, au obținut folosirea limbii maghiare și în localități unde ungurii sunt mai puțin de 20%, practic peste tot.

Culmea este ca tot astăzi, udemeriști, profitând de trădătorii români din Senat, au reușit adoptarea unei legi scelerate, conform căreia la facultăți, examenele de admitere, de masterat și doctorat se pot da în maghiară, ceea ce încalcă Legea Autonomiei Universitare dar și legea bunului simț.

Rușine să le fie TUTUROR politicienilor, care se gudura pe lângă șovinii antiromâni din UDMR, ca să le asigure lor majoritați parlamentare, să poată ei fura ca porcii la guvernare! Aceasta este mafia politică!
Bravo, Adriana!

Dumnezeu este cu tine, pentru că te zbați pentru niște oameni aflați în nevoie, pentru copii, suflete nevinovate care vor și ei să învețe, să aibă o șansă în viață!”, a scris pe contul său de facebook Nicoleta Ploscaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info