RSS
TwitterFacebookPinterest

Cinism extrem din partea UDMR: “Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz”

“Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz!“, a scris pe facebook parlamentarul Marius Pașcan

Foto: captură  facebook / Marius Paşcan
Foto: captură facebook / Marius Paşcan

Acest cinism extrem din partea UDMR este reclamat și de către Nicoleta Ploscaru, politician din Constanța, care condamnă pe contul său de socializare “răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR”.

“Deputata Adriana Săftoiu s-a lovit astăzi în Parlament de răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR. Adriana are un proiect de suflet, Legea Semnelor Române (LSR), care ar trebui recunoscută ca limba maternă a surzilor și persoanelor cu deficiențe de auz.

Este necesară în primul rând copiilor cu deficiențe de auz, care ar trebui să poată să-și dea examenele în LSR, dar și surzilor care vor să se adreseze instituțiilor statului.

Este omenește și creștinește să-i ajutăm pe acești frați ai noștri să se poată descurca.
UDMR însă a blocat proiectul Adrianei. Au avut nerușinarea să pretindă ca doar în localitățile unde sunt peste 20% surzi să se poată folosi LSR!

Câtă lipsă de omenie, cum pot ei să ia în bătaie de joc suferința unor oameni? De unde să fie 20% surzi într-o localitate? Ticăloșia extremiștilor UDMR este cu atât mai mare cu cât ei, șantajand partidele românești, au obținut folosirea limbii maghiare și în localități unde ungurii sunt mai puțin de 20%, practic peste tot.

Culmea este ca tot astăzi, udemeriști, profitând de trădătorii români din Senat, au reușit adoptarea unei legi scelerate, conform căreia la facultăți, examenele de admitere, de masterat și doctorat se pot da în maghiară, ceea ce încalcă Legea Autonomiei Universitare dar și legea bunului simț.

apiland.ro

Rușine să le fie TUTUROR politicienilor, care se gudura pe lângă șovinii antiromâni din UDMR, ca să le asigure lor majoritați parlamentare, să poată ei fura ca porcii la guvernare! Aceasta este mafia politică!
Bravo, Adriana!

Dumnezeu este cu tine, pentru că te zbați pentru niște oameni aflați în nevoie, pentru copii, suflete nevinovate care vor și ei să învețe, să aibă o șansă în viață!”, a scris pe contul său de facebook Nicoleta PloscaruContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]