Cinism extrem din partea UDMR: “Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz”

“Politicienii UDMR urăsc limba română, o doresc alungată chiar din limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz!“, a scris pe facebook parlamentarul Marius Pașcan

Foto: captură  facebook / Marius Paşcan
Foto: captură facebook / Marius Paşcan

Acest cinism extrem din partea UDMR este reclamat și de către Nicoleta Ploscaru, politician din Constanța, care condamnă pe contul său de socializare “răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR”.

“Deputata Adriana Săftoiu s-a lovit astăzi în Parlament de răutatea pură și lipsa de umanitate a extremiștilor antiromâni din UDMR. Adriana are un proiect de suflet, Legea Semnelor Române (LSR), care ar trebui recunoscută ca limba maternă a surzilor și persoanelor cu deficiențe de auz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Este necesară în primul rând copiilor cu deficiențe de auz, care ar trebui să poată să-și dea examenele în LSR, dar și surzilor care vor să se adreseze instituțiilor statului.

Este omenește și creștinește să-i ajutăm pe acești frați ai noștri să se poată descurca.
UDMR însă a blocat proiectul Adrianei. Au avut nerușinarea să pretindă ca doar în localitățile unde sunt peste 20% surzi să se poată folosi LSR!

Câtă lipsă de omenie, cum pot ei să ia în bătaie de joc suferința unor oameni? De unde să fie 20% surzi într-o localitate? Ticăloșia extremiștilor UDMR este cu atât mai mare cu cât ei, șantajand partidele românești, au obținut folosirea limbii maghiare și în localități unde ungurii sunt mai puțin de 20%, practic peste tot.

Culmea este ca tot astăzi, udemeriști, profitând de trădătorii români din Senat, au reușit adoptarea unei legi scelerate, conform căreia la facultăți, examenele de admitere, de masterat și doctorat se pot da în maghiară, ceea ce încalcă Legea Autonomiei Universitare dar și legea bunului simț.

Rușine să le fie TUTUROR politicienilor, care se gudura pe lângă șovinii antiromâni din UDMR, ca să le asigure lor majoritați parlamentare, să poată ei fura ca porcii la guvernare! Aceasta este mafia politică!
Bravo, Adriana!

Dumnezeu este cu tine, pentru că te zbați pentru niște oameni aflați în nevoie, pentru copii, suflete nevinovate care vor și ei să învețe, să aibă o șansă în viață!”, a scris pe contul său de facebook Nicoleta Ploscaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

In memoriam Grigore Vieru, ediția a XII-a la IAȘI: artişti şi scriitori români din Republica Moldova şi Ucraina prezenţi la eveniment

mie feb. 12 , 2020
Miercuri, 12 februarie 2020, s-a desfășurat la Iași cea de-a XII-a ediție a manifestării “In memoriam Grigore Vieru”. Evenimentul s-a desfășurat după următorul program potrivit Casei de Cultură a Municipiului Iaşi “Mihai Ursachi”: “In memoriam Grigore Vieru, ediția a XII-a.Din program: Te DeumDepunere jerbe la bustul poetului din Parcul Copou […]

Poate vă place și:

libris.ro