Site icon Glasul.info

Nici farmaciile nu mai sunt ce-au fost: soluție de curățare vândută drept alcool sanitar

Poliția Română ne dă o veste pe cât de surprinzătoare, pe atât și de revoltătoare. Potrivit oamenilor legii personalul unor farmacii din județul Constanța s-a gândit să vândă 600 de sticle de soluție de curățare, pe post de alcool sanitar.

“Ce ai putea face cu aproape 600 de sticle de soluție de curățare?Personalul unor farmacii din județul Constanța s-a gândit să le vândă drept alcool sanitar.

Dar au fost întrerupți de colegii de la transporturi din Constanța, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P., în urma unor verificări la 6 farmacii, privind respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecție împotriva COVID-19.

Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, de 57.000 de lei și au fost confiscate bunuri de 13.186 de lei.”, se arată în comunicatul Poliției Române

Și la Târgu-Jiu s-a petrecut ceva asemănător, potrivit presei locale, care semnalează faptul că patronul unei firme a apelat la același produs, respectiv soluție de curățare, pe care a încercat s-o comercializeze pe post de alcool sanitar. La Târgu-Jiu polițiștii din cadrul Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au deschis o anchetă în acest sens, sub acuzațiile de “înșelăciune și falsificare, sau substituire de alimente ori alte produse”.

Exit mobile version