Categories: Societate

Cenzura în Țara Peneleilor Vodă: site-ul justitiarul.ro, închis pentru a doua oară de ANCOM

Deși redeschis după un val de solidaritate publică, atât din partea colegilor de breaslă din jurnalism, a cititorilor, cât și a unor persoane publice din societatea românească, site-ul justitiarul.ro a fost redus la tăcere pentru a doua oară de către ANCOM, după doar câteva ore de libertate de opinie.

Justitiarul.Ro era un site ce mai scotea în evidență ilegalitățile clasei politice.Datorită acestui portal Iohannis a pierdut două case obținute ilegal. Nu vă faceți griji de el, Iohannis mai are altele făcute legal din meditații. Ce a făcut președintele? Folosindu-se de starea de urgență a închis platforma. Adică folosim starea de urgență ca să limităm libertatea și democrația?”, a scris pe facebook Lulea Marius Dorin

Foto: captură facebook / Lulea Marius Dorin

Presa din România a reacționat atât la prima închidere a site-ului justitiarul.ro (n.r. vezi Reacții de solidaritate jurnalistică în România cu Marius Albin Marinescu și Justitiarul.ro), cât și după cea de-a doua închidere a site-ului de către ANCOM.

Foto: reacții din presa din România după cea de-a doua închidere a site-ului justitiarul.ro

Am observat cu stupefacție că în vreme ce actuala guvernare finanțează cu milioane presa de casă, presa „ascultătoare”, iar PNL-ul sponsorizează pe facebook în draci postări despre „faptele de eroism” în lupta cu pandemia ale actualului guvern, presa independentă este pur și simplu ucisă prin deciziile luate de către Grupul de Comunicare Strategică și MAI.

Cenzura în Țara Peneleilor Vodă: site-ul justitiarul.ro, închis pentru a doua oară de ANCOM, Foto: captură facebook

Mai mult decât atât, se pare că jurnalistul Marius Albin Marinescu este și ținta unui atac concertat inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde este redus la tăcere tot prin cenzură.

Reamintim celor care nu au apucat să citească pe site-ul nostru despre cum funcționează echipele de cenzură formate de ăia micii de la liberali, de tineri consilieri de stat liberali care organizează potere de cenzură pe grupuri de facebook (n.r. vezi PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii).

PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii, Foto: luju.ro / Facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

19 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

4 zile ago