Site icon Glasul.info

În România se tot reiau alegerile și judecata până iese “ce trebuie”?

În România se tot reiau alegerile și judecata până iese “ce trebuie”?

Nu-i cunosc personal pe frații Cosma ( n.a. Vlad și Andreea) și nici nu am cercetat foarte amănunțit cazurile lor. Știu doar ce am prins din zbor, din presă, de la TV, sau de pe postările unor politicieni făcute în mediul virtual, pe rețele de socializare, bloguri, etc

Aud acum, că la fel ca în cazul primăriilor unde au ieșit primari PSD și nu au ieșit primari de care “trebuie” (n.r. adică PNL și USR) și s-a cerut urgent renumărarea voturilor sau chiar repetarea alegerilor, solicitări acceptate în regim de urgență de un sistem super corupt și păritinitor, și procesul celor doi frați Cosma se reia de la zero până iese “ce trebuie”.

Avem un sistem de justiție ABSOLUT mizerabil! Nici măcar nu-mi pasă dacă acești doi frați sunt cu adevărat vinovați sau nu de ceva! Mă deranjează însă cel mai mult principiul acesta de justiție pe model de poliție politică.

Dacă pentru o puzderie de PDL-iști din clica lui Băsescu s-a dat NUP, soluții de clasare și achitare pe bandă rulantă, acele soluții trebuiau acceptate, “pentru că”…. Justiție Independentă! Așa urlau jivinile justițiare, cei care susțineau din stradă mafia magistraților, agitând frenetic luminițele telefoanelor pe timp de seară, în vreme ce justiția din România a ajuns până la cel mai mizerabil nivel văzut vreodată în țara nostră, uneori chiar mai jos și decât cel din perioada comunistă.

De ce nu s-au acceptat soluțiile “Justiției Independente” date și în cazurile fraților Cosma? Pentru că nu a ieșit “ce trebuie”?

Avem așadar de-a face și în politică și în justiție, precum și în multe alte domenii cu un standard dublu, de parcă am retrăi iar perioada aceea neagră a anilor ’50, când statul era dușmanul unei mari părți din poporul român, din societatea românească…

Se reiau așadar alegeri, procese, licitații, etc, până iese “ce trebuie”?

Exit mobile version