În România se tot reiau alegerile și judecata până iese „ce trebuie”?

În România se tot reiau alegerile și judecata până iese „ce trebuie”?

Nu-i cunosc personal pe frații Cosma ( n.a. Vlad și Andreea) și nici nu am cercetat foarte amănunțit cazurile lor. Știu doar ce am prins din zbor, din presă, de la TV, sau de pe postările unor politicieni făcute în mediul virtual, pe rețele de socializare, bloguri, etc

Aud acum, că la fel ca în cazul primăriilor unde au ieșit primari PSD și nu au ieșit primari de care „trebuie” (n.r. adică PNL și USR) și s-a cerut urgent renumărarea voturilor sau chiar repetarea alegerilor, solicitări acceptate în regim de urgență de un sistem super corupt și păritinitor, și procesul celor doi frați Cosma se reia de la zero până iese „ce trebuie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Avem un sistem de justiție ABSOLUT mizerabil! Nici măcar nu-mi pasă dacă acești doi frați sunt cu adevărat vinovați sau nu de ceva! Mă deranjează însă cel mai mult principiul acesta de justiție pe model de poliție politică.

Dacă pentru o puzderie de PDL-iști din clica lui Băsescu s-a dat NUP, soluții de clasare și achitare pe bandă rulantă, acele soluții trebuiau acceptate, „pentru că”…. Justiție Independentă! Așa urlau jivinile justițiare, cei care susțineau din stradă mafia magistraților, agitând frenetic luminițele telefoanelor pe timp de seară, în vreme ce justiția din România a ajuns până la cel mai mizerabil nivel văzut vreodată în țara nostră, uneori chiar mai jos și decât cel din perioada comunistă.

[one_half]

[/one_half]

De ce nu s-au acceptat soluțiile „Justiției Independente” date și în cazurile fraților Cosma? Pentru că nu a ieșit „ce trebuie”?

Avem așadar de-a face și în politică și în justiție, precum și în multe alte domenii cu un standard dublu, de parcă am retrăi iar perioada aceea neagră a anilor ’50, când statul era dușmanul unei mari părți din poporul român, din societatea românească…

Se reiau așadar alegeri, procese, licitații, etc, până iese „ce trebuie”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info