Alegeri în Republica Moldova: dintre cei doi candidați antiromâni, a câștigat Soros?

Frații noștri români de peste Prut au avut ieri de ales dintre două rele: dintre un “bou moscal” (un fel de Plăvan pe vodcă), și o progresistă insipidă, ambii cu agende antiromânești. Sper doar ca nu Doamne ferește frații noștri să ajungă să regrete boul…

Dar dacă analizăm mai bine situația din Republica Moldova ajungem să ne întrebăm: oare chiar li s-a dat de ales românilor de peste Prut, sau li s-au pus samavolnic și pe căi total oculte în față două marionete, una mai antiromânească decât cealaltă? Una ploconită ursului rus, cealaltă globalismului satanic. Păi ce naiba să alegi dintre ăștia?

Alegeri în Republica Moldova: dintre cei doi candidați antiromâni, a câștigat Soros?

I-am văzut la Iași pe tinerii basarabeni care au votat în incinta Casei de Cultură a Studenților: unii erau plini de speranță, de așteptări, șușoteau între ei despre “valori europene”, amintindu-mi de naivitatea noastră a românilor de la primele alegeri europarlamentare, când credeam că în sfârșit ajungem și noi din urmă marile democrații occidentale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro
Alegeri în Republica Moldova: dintre cei doi candidați antiromâni, a câștigat Soros?

Potrivit unor surse, numărul cetățenilor RM stabiliți în municipiul Iași a depășit bine cifra de 20.000 de persoane, și trendul este în continuare unul crescător. La aceste alegeri prezidențiale nu au mai fost incidente legate de statul la coadă la vot cum a fost cu ani în urmă, când din cauza organizării deficitare cetățenii RM pierdeau chiar și ore bune la coadă la vot.

Alegeri în Republica Moldova: dintre cei doi candidați antiromâni, a câștigat Soros?

În schimb a existat ceva, o anumită tensiune: expresia de pe chipurile unora dintre ei era aproape ca aceea a unui călător e preocupat să nu cumva să piardă ultimul tren care pleacă din gară.

Am stat și m-am întrebat cât am monitorizat tinerii basarabeni care treceau val după val pentru a vota, dacă merită să-și pună atâtea speranțe în progresista Maia Sandu, când se vede până și din lună agenda ei politică “neortodoxă”, pe care nici măcar n-a ținut s-o ascundă.

În același context al alegerilor din Republica Moldova, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu a postat următoarele pe contul său de socializare:

Desen în creion care îl înfățișează pe Don Quijote

„”În republica Moldova a ieșt președintă khazara soroșisto-globalistă Maia Sandu. Nu era nici rusofilul Dodon mai bun, dar tocmai în asta constă marea șmecherie. Așa este și în România, ca mai peste tot în lume, sistemul face selecția candidaților, care sunt niște nulități, marionete ușor de manevrat de stăpânii lor globaliști. Indiferent ce votați voi, iese ce vor ei!””

– Marius Albin Marinescu

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Bursele Români pentru Români continuă! Cand visăm împreună, chiar se întâmplă!

mie nov. 18 , 2020
Bursele Români pentru Români continuă! Cand visăm împreună, chiar se întâmplă!Alexandra, elevă la un prestigios liceu din Satu-Mare a primit prima bursă trimestrială de 500 de lei. Este un copil cu rezultate foarte bune la învățătură, dar cu o situație materială nu la fel de strălucită. Sunt sigur că ajutorul […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro