“Am văzut oameni care poartă o mască din luna iunie! Știți cum arată masca aia?”

Vă vine să credeți că sunt români care poartă aceeași mască de luni și luni de zile? O mască de protecție, după cum știu mulți dintre voi, nu poate fi purtată mai mult decât cel mult câteva ore, și alea să fie cât mai puține posibil. În mediul acela umed din masca de protecție se pot forma mai mulți agenți patogeni decât am fi putut învăța noi vreodată la laecțiile de biologie.

Diferența dintre “distanțarea socială” pe care în mod greșit au utilizat-o obsesiv în acest an proștii și analfabeții de la guvernare în loc de “distanțarea fizică”, și ceea ce înseamnă cu adevărat “distanță socială” în România, a explicat-o senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un live pe facebook, făcând referire la ceea ce înseamnă cu adevărat problema purtării măștii de protecție în România: în vreme ce parlamentarii își permit să-și schimbe în Parlamentul României măștile de protecție chiar și după câteva minute dacă acestea s-au murdărit, la baza cea mai de jos a societății există oameni care poartă aceeași mască de câteva luni de zile:

Desen în creion care îl înfățișează pe Don Quijote

„Avem N cercetări științifice, de la mari universități la nivel mondial care îți arată efectele nocive ale purtării măștii pe timp îndelungat. Mai ales că românii nu au bani. Uitați-vă, am văzut oameni care poartă o mască din luna iunie! Fraților, știți cum arată masca aia? Păi ăla este un dezastru! E focar de infecție!

Știți de ce nu înțeleg parlamentarii? Vă spun eu! Cum intri în parlament, ai cutii cu măști. Nu ai mască? Te servești de acolo și ți-o pui la bot! Da? Gratuit!

Intri în sala din plen, ai măști gratuite! Dezinfectanți gratuit! Păi de unde să știe parlamentarul? Da? Care nu umblă printre oameni… Că o mască de protecție costă cât costă, și cât l-ar costa pe un om?

Pentru că parlamentarul își ia botnița și-o aruncă, asta dacă o poartă, că în cele mai multe cazuri… Ei ne spun nouă să ne punem botniță, că vezi doamne nu respectăm regulile, dar ar trebui să citească fiecare parlamentar și fiecare guvernant ordinul 874 /81/ 2020”, a spus senatoarea de Iași, Diana Iovanovici-Șoșoacă (VEZI VIDEO)

– senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Problema răului

mar ian. 5 , 2021
Gândului libertăţii îi stă întotdeauna alături de acela al (anulării) eventualităţii săvârşirii răului. Absenţa raportării răului la starea de libertate ar elimina răspunderea pentru efectele lui, ar face din suflet un obiect inert al unor  implacabile influenţe din mediul exterior. Atunci, dacă nu i se recunoaşte aptitudinea asumării actelor sale, […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News