RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

“Am văzut oameni care poartă o mască din luna iunie! Știți cum arată masca aia?”

Vă vine să credeți că sunt români care poartă aceeași mască de luni și luni de zile? O mască de protecție, după cum știu mulți dintre voi, nu poate fi purtată mai mult decât cel mult câteva ore, și alea să fie cât mai puține posibil. În mediul acela umed din masca de protecție se pot forma mai mulți agenți patogeni decât am fi putut învăța noi vreodată la laecțiile de biologie.

Diferența dintre “distanțarea socială” pe care în mod greșit au utilizat-o obsesiv în acest an proștii și analfabeții de la guvernare în loc de “distanțarea fizică”, și ceea ce înseamnă cu adevărat “distanță socială” în România, a explicat-o senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un live pe facebook, făcând referire la ceea ce înseamnă cu adevărat problema purtării măștii de protecție în România: în vreme ce parlamentarii își permit să-și schimbe în Parlamentul României măștile de protecție chiar și după câteva minute dacă acestea s-au murdărit, la baza cea mai de jos a societății există oameni care poartă aceeași mască de câteva luni de zile:

Desen în creion care îl înfățișează pe Don Quijote

„Avem N cercetări științifice, de la mari universități la nivel mondial care îți arată efectele nocive ale purtării măștii pe timp îndelungat. Mai ales că românii nu au bani. Uitați-vă, am văzut oameni care poartă o mască din luna iunie! Fraților, știți cum arată masca aia? Păi ăla este un dezastru! E focar de infecție!

Știți de ce nu înțeleg parlamentarii? Vă spun eu! Cum intri în parlament, ai cutii cu măști. Nu ai mască? Te servești de acolo și ți-o pui la bot! Da? Gratuit!

libris.ro

Intri în sala din plen, ai măști gratuite! Dezinfectanți gratuit! Păi de unde să știe parlamentarul? Da? Care nu umblă printre oameni… Că o mască de protecție costă cât costă, și cât l-ar costa pe un om?

Pentru că parlamentarul își ia botnița și-o aruncă, asta dacă o poartă, că în cele mai multe cazuri… Ei ne spun nouă să ne punem botniță, că vezi doamne nu respectăm regulile, dar ar trebui să citească fiecare parlamentar și fiecare guvernant ordinul 874 /81/ 2020”, a spus senatoarea de Iași, Diana Iovanovici-Șoșoacă (VEZI VIDEO)

– senatoarea Diana Iovanovici-ȘoșoacăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info