Categories: Opinii

Toţi românii se înfruptă cu lapte şi miere, câinii au colaci în coadă: Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!

Incompetența, aroganța și imbecilitatea guvernării actuale este taxată dur de către deputata Cristina Elena Dinu: „Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!„. Sunt acuzate politicile „de dreapta”, creșterea datoriei publice până la un nivel îngrijorător, o problemă atât de delicată pentru care „vor avea de suferit toţi românii zeci de ani de acum înainte”.

Sunt acuzate politicile de austeritate nejustificate, precum și haosul din sistemele de educație și sănătate: „La fel cum a îngheţat şi educaţia, pauza totală a şcolilor timp de o lună fiind unicat în lume, la fel cum a îngheţat şi sănătatea…”

Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!

Este de neconceput cum îşi imaginează guvernul lui Iohannis, Cîţu şi Barna că prosteşte o ţară-ntreagă, fără să clipească! Carevasăzică, executivul de dreapta are o activitate atât de laborioasă şi remarcabilă încât toţi românii se înfruptă cu lapte şi miere, câinii au colaci în coadă şi nivelul de trai a depăşit cu mult standardul celor mai evoluate ţări europene!

Haideţi să fim serioşi! Nimic din ceea ce anunţă prim-ministrul pe sticlă nu are fundament în realitate. Nici creşterea investiţiilor, nici finanţările din fonduri europene, nici evoluţia economică mai bună decât a celorlalte ţări ale Uniunii Europene.În realitate, nivelul datoriei publice este tot mai crescut, ajungând să fie de aproape jumătate din PIB! Dacă PSD a preluat datoria publică la 37% din PIB şi a lăsat-o la 35%, în 2019 când a plecat de la guvernare, PNL a dus acest indice extrem de important pentru prezentul şi viitorul ţării la 48% din PIB.

Acest fapt înseamnă că ţara noastră are un nivel al îndatorării atât de ridicat încât, pentru a echilibra cât de cât situaţia, vor avea de suferit toţi românii zeci de ani de acum înainte.Pentru reprezentanţii „guvernului meu” acest indicator nu prea contează însă, în condiţiile în care împrumuturile girate din banii fiecărui contribuabil nu se regăsesc în investiţii publice substanţiale, iar salariile, pensiile şi alocaţiile copiilor au fost îngheţate.

La fel cum a îngheţat şi educaţia, pauza totală a şcolilor timp de o lună fiind unicat în lume, la fel cum a îngheţat şi sănătatea, unde nu se găsesc soluţii de a se ajunge la numărul de paturi despre care se spunea anul trecut că deja existau în secţiile ATI.

Decent ar fi ca guvernanţii să ia o pauză totală de la apariţiile în spaţiul public. Ar face un bine minimal tuturor românilor, deoarece tot nu au nimic pozitiv de prezentat. Să pună osul la treabă şi să apară la televiziuni după ce au făcut ceva concret şi util.”, se arată în declarația de presă a deputatei Cristina Elena Dinu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

13 ore ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

20 de ore ago

14 Mai 1917 – A fost spânzurat de către unguri sublocotenentul Emil Rebreanu pentru că a vrut să treacă în rândul Armatei Române să lupte pentru întregirea neamului

Emil Rebreanu, fratele scriitorului român Liviu Rebreanu, a fost un ofițer român în armata austro-ungară,…

21 de ore ago

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

o zi ago

13 mai 1879 – Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata Buzău – Mărășești

13 mai 1879 - Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata…

o zi ago

12 Mai 2024 – La Iași avut loc inaugurarea bustului preotului Visarion Puiu

Duminică, 12 mai 2024, de la ora 16.00, la rondul Tătărași Nord din Iași, avut…

2 zile ago