RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Toţi românii se înfruptă cu lapte şi miere, câinii au colaci în coadă: Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!

Print Friendly, PDF & Email

Incompetența, aroganța și imbecilitatea guvernării actuale este taxată dur de către deputata Cristina Elena Dinu: “Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!“. Sunt acuzate politicile “de dreapta”, creșterea datoriei publice până la un nivel îngrijorător, o problemă atât de delicată pentru care “vor avea de suferit toţi românii zeci de ani de acum înainte”.

Sunt acuzate politicile de austeritate nejustificate, precum și haosul din sistemele de educație și sănătate: “La fel cum a îngheţat şi educaţia, pauza totală a şcolilor timp de o lună fiind unicat în lume, la fel cum a îngheţat şi sănătatea…”

Guvernul „Nu se poate” a îngheţat ţara în plină primăvară!

Este de neconceput cum îşi imaginează guvernul lui Iohannis, Cîţu şi Barna că prosteşte o ţară-ntreagă, fără să clipească! Carevasăzică, executivul de dreapta are o activitate atât de laborioasă şi remarcabilă încât toţi românii se înfruptă cu lapte şi miere, câinii au colaci în coadă şi nivelul de trai a depăşit cu mult standardul celor mai evoluate ţări europene!

Haideţi să fim serioşi! Nimic din ceea ce anunţă prim-ministrul pe sticlă nu are fundament în realitate. Nici creşterea investiţiilor, nici finanţările din fonduri europene, nici evoluţia economică mai bună decât a celorlalte ţări ale Uniunii Europene.În realitate, nivelul datoriei publice este tot mai crescut, ajungând să fie de aproape jumătate din PIB! Dacă PSD a preluat datoria publică la 37% din PIB şi a lăsat-o la 35%, în 2019 când a plecat de la guvernare, PNL a dus acest indice extrem de important pentru prezentul şi viitorul ţării la 48% din PIB.

Acest fapt înseamnă că ţara noastră are un nivel al îndatorării atât de ridicat încât, pentru a echilibra cât de cât situaţia, vor avea de suferit toţi românii zeci de ani de acum înainte.Pentru reprezentanţii „guvernului meu” acest indicator nu prea contează însă, în condiţiile în care împrumuturile girate din banii fiecărui contribuabil nu se regăsesc în investiţii publice substanţiale, iar salariile, pensiile şi alocaţiile copiilor au fost îngheţate.

La fel cum a îngheţat şi educaţia, pauza totală a şcolilor timp de o lună fiind unicat în lume, la fel cum a îngheţat şi sănătatea, unde nu se găsesc soluţii de a se ajunge la numărul de paturi despre care se spunea anul trecut că deja existau în secţiile ATI.

Decent ar fi ca guvernanţii să ia o pauză totală de la apariţiile în spaţiul public. Ar face un bine minimal tuturor românilor, deoarece tot nu au nimic pozitiv de prezentat. Să pună osul la treabă şi să apară la televiziuni după ce au făcut ceva concret şi util.”, se arată în declarația de presă a deputatei Cristina Elena Dinu

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version