Categories: Stiri

Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu, fabrică de știri false! Unde era Diana Iovanovici- Șoșoacă la protestul de care ziceți voi?

Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu, fabrică de știri false! Unde era Diana Iovanovici- Șoșoacă la protestul de care ziceți voi?

Fițuica plină de neadevăruri și de propagandă politică și ideologică mizerabilă, ziaristii.com, a publicat marți, 8 iunie 2021, un material intitulat „Șoșoacă și deputatul-infractor Lasca, protest împotriva „falsei pandemii” și a „vaccinării forțate”. AUR îi susține”, care conține încă de la primul cuvânt din titlul său un mare neadevăr: doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a participat la respectivul protest alături de ceilalți protestatari pomeniți în articolul respectiv de către publicația lui Cartianu și Ciocăzanu.

Ziariștii.com? Care ziariști? Care bicicletă? Când nu sunt în stare nici măcar să verifice niște reguli de bun simț, elementare în jurnalism? Fake news, înșelătorie mediatică, amatorism jurnalistic, toate aceste caracterizări sunt prea fine, prea delicate pentru fițuica ăstora doi, cu care ei împut mediul virtual cu pretenții de „Ziariștii”… De unde atâta jurnalism, când e atâta sărăcie în cunoștințele lor referitoare la deontologia profesiei de jurnalist?

O informație falsă ne este livrată cumva tocmai de o publicație care acuză antivacciniștii de știri false și de propagarea unor teorii ale conspirației? Păi atunci ce preț putem pune noi pe tot ce se scrie și ce se promovează în această fițuică? Ce credibilitate au ăștia care își spun „Ziariștii”, dacă ei pică până și examenul pe care l-ar fi trecut până și o „sărăcie” de student în primul an la jurnalism?

Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu răstălmăcește adevărul, fix pe modelul pe care o făcea presa comunistă. Păi bine domnilor, dar vă anunțăm că nu mai suntem în comunism!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

8 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

13 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago