Categories: Știri

Acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași

Între 13 și 16 octombrie,  membrii Comunității identitare România au desfășurat acțiuni de promovare în Iași.

Tinerii naționaliști au luat parte în noaptea de 14 octombrie la slujba oficiată la Catedrala Mitropolitană din Iași, închinându-se la moaștele Sfintei Parascheva. Cu prilejul evenimentelor din această perioadă au distribuit mai multe manifeste în diferite zone din oraș pentru a face mai cunoscut numele asociației și a obiectivelor sale.

Profitând de prezența membrilor de la Comunitatea Identitară România din Cluj, aflați în vizită la Iași, atât pentru Pelerinajul de la Sfânta Parascheva cât și pentru strângerea legăturii cu membrii Comunității Identitare Iași, a avut loc a acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași.
Acțiunea a constat în împărțirea de pliante de prezentare a asociației, trecătorilor și ieșenilor prezenți în Parcul Copou din Iași. Citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla obiectivele Comunității Identitare și faptul că Asociația Comunitatea Identitară România este o organizație național-creștină născută în anul 2019 din inițiativa unor tineri din mai multe centre universitare din România.
Totodată, citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla cum pot face parte din Comunitatea Identitară România, completând o adeziune pe www.comunitateaidentitara.com, sau să se informeze despre activitatea de până acum a membrilor Comunității Identitare, de pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare Facebook / Instagram / Twitter / Telegram sau de pe canalul de Youtube al asociației.

Dorim ca pe viitor să mai desfășurăm astfel de acțiuni, amintind tuturor camarazilor și simpatizanților noștri că în lupta ce o ducem, încurajăm militantismul și o participare activă, subliniind în primul rând importanța credinței în Dumnezeu.

Filip

Artist Vizual, Absolvent al Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași

Leave a Comment

Recent Posts

Mihai Viteazu trece de la 13 iulie 1601 prin Satu Mare cu 8000 de mercenari aflaţi sub comanda sa, după care îşi stabileşte tabăra pentru popas pe câmpia Moftinu Mic

La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…

21 de ore ago

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

2 zile ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

3 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

4 zile ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

4 zile ago