RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași

Între 13 și 16 octombrie,  membrii Comunității identitare România au desfășurat acțiuni de promovare în Iași.

Tinerii naționaliști au luat parte în noaptea de 14 octombrie la slujba oficiată la Catedrala Mitropolitană din Iași, închinându-se la moaștele Sfintei Parascheva. Cu prilejul evenimentelor din această perioadă au distribuit mai multe manifeste în diferite zone din oraș pentru a face mai cunoscut numele asociației și a obiectivelor sale.

Profitând de prezența membrilor de la Comunitatea Identitară România din Cluj, aflați în vizită la Iași, atât pentru Pelerinajul de la Sfânta Parascheva cât și pentru strângerea legăturii cu membrii Comunității Identitare Iași, a avut loc a acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași.
Acțiunea a constat în împărțirea de pliante de prezentare a asociației, trecătorilor și ieșenilor prezenți în Parcul Copou din Iași. Citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla obiectivele Comunității Identitare și faptul că Asociația Comunitatea Identitară România este o organizație național-creștină născută în anul 2019 din inițiativa unor tineri din mai multe centre universitare din România.
Totodată, citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla cum pot face parte din Comunitatea Identitară România, completând o adeziune pe www.comunitateaidentitara.com, sau să se informeze despre activitatea de până acum a membrilor Comunității Identitare, de pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare Facebook / Instagram / Twitter / Telegram sau de pe canalul de Youtube al asociației.

Dorim ca pe viitor să mai desfășurăm astfel de acțiuni, amintind tuturor camarazilor și simpatizanților noștri că în lupta ce o ducem, încurajăm militantismul și o participare activă, subliniind în primul rând importanța credinței în Dumnezeu.

libris.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info