Acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași

Între 13 și 16 octombrie,  membrii Comunității identitare România au desfășurat acțiuni de promovare în Iași.

Tinerii naționaliști au luat parte în noaptea de 14 octombrie la slujba oficiată la Catedrala Mitropolitană din Iași, închinându-se la moaștele Sfintei Parascheva. Cu prilejul evenimentelor din această perioadă au distribuit mai multe manifeste în diferite zone din oraș pentru a face mai cunoscut numele asociației și a obiectivelor sale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
Profitând de prezența membrilor de la Comunitatea Identitară România din Cluj, aflați în vizită la Iași, atât pentru Pelerinajul de la Sfânta Parascheva cât și pentru strângerea legăturii cu membrii Comunității Identitare Iași, a avut loc a acțiune de promovare a Comunității Identitare la Iași.
Acțiunea a constat în împărțirea de pliante de prezentare a asociației, trecătorilor și ieșenilor prezenți în Parcul Copou din Iași. Citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla obiectivele Comunității Identitare și faptul că Asociația Comunitatea Identitară România este o organizație național-creștină născută în anul 2019 din inițiativa unor tineri din mai multe centre universitare din România.
Totodată, citind pliantele asociației, ieșenii au putut afla cum pot face parte din Comunitatea Identitară România, completând o adeziune pe www.comunitateaidentitara.com, sau să se informeze despre activitatea de până acum a membrilor Comunității Identitare, de pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare Facebook / Instagram / Twitter / Telegram sau de pe canalul de Youtube al asociației.

Dorim ca pe viitor să mai desfășurăm astfel de acțiuni, amintind tuturor camarazilor și simpatizanților noștri că în lupta ce o ducem, încurajăm militantismul și o participare activă, subliniind în primul rând importanța credinței în Dumnezeu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Filip

Artist Vizual, Absolvent al Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași

Next Post

La 18 octombrie 1495 era finalizată și sfințită Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Dorohoi

lun oct. 18 , 2021
La 18 octombrie 1495 era finalizată și sfințită Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Dorohoi Reprezentând cel mai vechi monument istoric din zonă şi unul dintre principalele obiective turistice locale, Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Dorohoi este un lăcaș de cult ortodox construit în anul 1495 în localitatea Dorohoi (astăzi municipiu […]

Poate vă place și:

libris.ro