libris.ro

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în apărarea profesoarei Doina Amarandei, profesoară de muzică la un liceu din Botoșani

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în apărarea profesoarei Doina Amarandei, profesoară de muzică la un liceu din Botoșani

După atacurile masive în presă împotriva doamnei profesoare de muzică Doina Amarandei, profesoară de muzică la un liceu din Botoșani, singurul politician român care și-a manifestat public solidaritatea față de această doamnă profesoară a fost senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Senatoarea a sărit în apărarea cadrului didactic condamnând ]n termeni duri ceea ce ea a numit „un spectacol ieftin”, „demn de cea mai abominabilă dictatură fascistă, împotriva unui cadru didactic”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în apărarea profesoarei Doina Amarandei, profesoară de muzică la un liceu din Botoșani
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în apărarea profesoarei Doina Amarandei, profesoară de muzică la un liceu din Botoșani

Redăm integral postarea de pe contul de socializare al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă:

„IN APĂRAREA DNEI PROF. DOINA AMARANDEI

Am asistat ieri la un spectacol ieftin, dar dur, demn de cea mai abominabila dictatura fascista, impotriva unui cadru didactic care A ACȚIONAT IN INTERESUL ELEVILOR, ASA CUM AR TREBUI SA ACTIONEZE FIECARE PROFESOR!
Dna prof. de muzica Doina Amarandei din Botoșani, este un om vertical, demn, onorabil, care a ales ADEVARUL. Un adevar care poate salva vieți, vietile școlarilor. Profesorii au obligația sa le deschidă copiilor mintea, sa ii faca sa gândească, sa le aduca la cunoștință si lucruri care sa le suscite gândirea, pentru ca in acest moment VIETILE COPIILOR NOSTRI SUNT IN PERICOL. Dna profesor a ales sa discute cu ei si din alt punct de vedere, unul INTERZIS de GUVERN, desi suntem o democratie, iar CONSTITUTIA GARANTEAZĂ DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE SI LA OPINIE. Adica, NIMENI NU ARE VOIE SA TE AMENDEZE, CERCETEZE, SANCȚIONEZE, LIMITEZE, INTERZICA DACA ITI EXPRIMI O ALTA PARERE DECAT ORICE ALTA PERSOANA.
Din ce in ce asistam la instituirea DICTATURII, AUTORITARISMULUI! Toți acesti politruci si fameni ai societatii romanesti, pusi in posturi de conducere, sar ca arsi si amenință, se antepronunta si dau ordine, ca in comunism, impotriva oamenilor care inca mai cred in dreptul la libera exprimare. Asa era in vremea lui Ceausescu, Stalin. In acest moment atat conducerea scolii, a inspectoratului Scolar Botoșani, cat mai ales Ministrul Educatiei Campeanu, ar trebui imediat reținuți si anchetati pentru încălcarea ordinii de drept, pentru instituirea dictaturii si pentru amenințarea si hartuirea unui cadru didactic, CARE SI-A INDEPLINIT OBLIGATIA DE DASCĂL, conform Lg. 1/2011 si Lg. 272/2004. Mai mult, acesti inconștienti si infractori ai sistemului totalitar Arafatian ar trebui imediat deferiti justitiei, judecati si condamnați pentru savarsirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, art. 197 cod penal, avand in vedere faptul ca instituie obligativitatea actului medical si constrangerea exercitării vieții normale de efectuarea acestui act medical, pentru copii, FARA SA LE ADUCA LA CUNOSTINTA FAPTUL CA SUNT EFECTE ADVERSE GRAVE SI LETALE. Acesti angajați ai sistemului INSTIGA LA AFECTAREA SANATATII SI UCIDEREA COPIILOR. Sunt studii si cercetări științifice care atesta faptul ca vaccinul anticovid este unul experimental cu grave efecte adverse si letale, aflat în stadiu experimental pana la 31.12.2023, astfel ca legislatia aplicabila este Codul de la Nurrenberg. Asa ca,dle ministru, doamna director, doamna inspector scolar, doamna director de la insp, toti încălcați legislatia prin care la nivel mondial s-a interzis experimentul Mengele si reinstaurarea fascismului, voi ,toti, asta faceti acum. ESTE DREPTUL SI OBLIGATIA NOASTRA DE A NE INDOI DE VOI, DE A ADRESA ÎNTREBĂRI, DE A DISCUTA IN CONTRADICTORIU, DE A VA CONTESTA, DE A NE OPUNE, FASCISTILOR!
Dle ministru Câmpeanu, DVS NU MAI SUNTETI NICI MACAR MINISTRU INTERIMAR. Presedintele vostru nu a numit un prim-ministru interimar, asa ca vorbiti singur la lună si actionati dintr-o pozitie pe care nu o mai detineti, asa ca in acest moment comiteti infracțiunea prevăzuta de art. 258 cod penal: uzurparea de calitati oficiale, un pic de inchisoare de la 6 luni la 3 ani nu v-ar strica, nu? NU AVETI DREPTUL SA VA ANTEPRONUNTATI SI SA AMENINTATI PE NIMENI, Nu va permite nici Constituția si nicio alta lege interna si internațională. Mai mult, de ce nu ati trimis Corpul de control al ministrului cand au murit copii in scoli din cauza mastii? Cand au murit dupa vaccinare? Cand studentii de anul 2 si 3 de la Iasi, obligati sa se vaccineze, au ajuns la Neurologie cu afecțiuni grave după vaccin? Nu v-am vazut preocupat de sanatatea mentala a copiilor care sunt supusi hartuirii si violentei media pentru a fi convinsi sa se vaccineze, CAND SUNT STUDII CARE SPUN CA VACCINAREA COPIILOR ESTE UN ACT CRIMINAL! Copiii nu transmit covidul, dar ii faceti cobaii Bigfarma. Va asumati dvs raspunderea pt efectele adverse si decesele ce vor surveni sau ati ales sa fiti killerul învățământului romanesc si al copiilor nostri? Conform codului muncii nu dvs stabiliti vinovatia, nu aveti dreptul sa va antepronuntati, nu aveti dreptul sa va implicati in aceste chestiuni care se rezolva la nivel local. Vreti corp de control? Controlati-va pe dvs, inspectoratele scolare, directorii de scoli care instiga copiii la executarea unui act medical sub presiune si amenințări, școlile au ajuns lagăre de exterminare in masa, doar pentru ca sunteti mituiti de Bigfarma si aveti comenzi din afara granițelor țării care va obliga sa distrugeți viitorul României! O vara intreaga nu ati fost in stare sa faceti nimic, nu avem medicamente in farmacii si spitale, nu avem tratamente, nu avem aparatura, ii omorati pe oameni cu zile in spitale, arzandu-le plamanii, dandu-le foc si voi dati vina pe o profesoara care A ALES SA SPUNA ADEVARUL??? CRIMINALILOR! FUHRERILOR!
Nu aveti nici dreptul sa ne chinuiti copiii, sa ii țineți cu masca pe față, sa le aduceți vaccinarea in scoala, sa ii controlati fara prezenta si permisiunea parintilor lor si fara acceptul liber informat al acelor copii, nu aveti dreptul sa faceti reclame cu copii pt vaccinare, nu aveti dreptul sa prezentati la televizor minciuna covid si imagini cu oamenii murind DIN CAUZA VOASTRA, CRIMINALILOR! ESTE CEA MAI AGRESIVA HARTUIRE SI AMENINTARE LA ADRESA VIETII COPIILOR NOSTRI, CEL MAI MARE ATENTAT LA ADRESA SANATATII MENTALE A COPIILOR NOSTRI, DE LA HITLER ÎNCOACE.
Si voi aveti tupeul sa atacati si amenintati un om ca isi face datoria?
ATENTIE LA CE VA SPUN:
Am luat legatura cu doamna profesor si voi fi alaturi de dansa, si nu numai eu, ci multi, multi oameni care inca mai avem curajul sa spunem adevarul si sa luptam pentru el. Nu sunteti voi detinatorii adevărului absolut, asa ca va avertizez in calitate de Avocat, Cetățean Roman si mai ales, SENATOR AL ROMÂNIEI, CA VETI AVEA DE INFRUNTAT PROFESIONISTUL DIN MINE, CU ABNEGAȚIA SI CURAJUL DE CARE AM DAT DOVADA SI PANA ACUM SI MAI MULT DECAT ATAT.
Indrazniti sa încălcați Constituția si legile tarii si veti plati LEGAL pentru asta! Pentru ca in acest moment, toti, ABSOLUT TOTI, ati savarsit infracțiuni grave impotriva acestei doamne profesor, dar mai ales impotriva copiilor si va asigur ca nu ma voi lasa pana cand nu veti fi deferiti justitiei si veti fi toti condamnati. FACETI COMISIE DE DISCIPLINA SI VOI FI ACOLO! ATUNCI SA VA VAD PE UNDE FUGITI, POLITRUCILOR!„, a scris pe facebook senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info