RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

USR-iștii “exportați” de la Iași pentru a intra la guvernare, refuzați de comisiile de specialitate

USR-iștii “exportați” de la Iași pentru a intra la guvernare, refuzați de comisiile de specialitate

Orașul Iași este făcut de rușine de specimenele incompetente și insalubre ideologic propuse de către USR și PLUS Iași pentru a forma un nou guvern. Candidații propuși de “MISA-ntropul” Dacian Cioloș au primit avize negative pe bandă rulantă din partea comisiilor de specialitate.

libris.ro

Excepție n-a făcut nici ieșeanca Monica Berescu, care a primit aviz negativ la audierea în comisia de specialitate. Deputat în circumscripţia 24 Iași, presedinte PLUS Iași și vicepreședinte al Comisiei pentru Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, Monica Berescu era propusă de bolșevicii de la USR-PLUS pentru Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizări. 

Monica Berescu este tipul clasic de tânăr corupt de ideologia neomarxistă: student Erasmus pe perioada Masterului în Managementul și Dezvoltarea Resurselor Umane între septembrie 2010 și februarie 2011, președinte la PLUS Iași, formațiune de extremă stânga care a debitat prin membrii săi cele mai aberante idei de sorginte neomarxistă / neobolșevică, membru în Biroul Naţional USR PLUS.

Cum a fost făcut orașul Iași de rușine, o să ne întrebați probabil unii dintre voi? Păi prin simpla acceptare a nominalizării ca ministru pentru un guvern utopic, pe care știi cu siguranță că nu-l va vota nimeni, preferi să lași Țara în instabilitate politică și economică, cu dezastru în sistemul de sănătate. Dar ție nu-ți pasă, că tu ești neomarxistă și nesimțită, la fel ca și cel care te-a propus ca ministră în noul “Guvernul Meu” de așa ziși tehnocrați (n.r. a se citi tehno-rahați).Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info