Site icon Glasul.info

În loc de Stan și Bran Clujul oferă “Csoma și Boc”: deputat UDMR deranjat că Emil Boc a identificat “puncte comune” cu George Simion

Csoma Botond, deputat UDMR: “A fost o greşeală, domnule primar!”

Pișându-se din start pe limba română din calitatea de deputat în Parlamentul României, deputatul UDMR Csoma Botond îl trage bine de tot de fălcile alea rotofeie de hamster supraponderal pe “preamarele” Clujului, Bran… ptiu drace… pe Emil Boc.

Cică i-a stricat feng shuiul venirea lui George Simion la Cluj-Napoca, și mai ales faptul că nefericitul minion cu amprentă de PeDeLepră a declarat că ar fi găsit “puncte comune” cu liderul AUR.

În afara faptului că un deputat al României folosește prioritar în postările publice o altă limbă decât cea a statului român, este flagrant modul prin care deputatul UDMR Csoma Botond încearcă să dreseze ideologic un primar al unui municipiu atât de important precum Cluj-Napoca.

Foto: captură facebook / Csoma Botond

“Aş dori să-i atrag atenția domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violențele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează țara. Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimității pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”, a scris pe facebook deputatulUDMR Csoma Botond

Frapează linia foarte agresivă prin care i se transmite primarului municipiului Cluj-Napoca să treacă înapoi în cotețul său, și să nu mai fluture din coadă când trece caravana AUR prin “Kolozsvár“-ul UDMR-ului.

Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: "Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti!"
Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: “Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti!”

“Am avut o discuţie decent rezonabilă. Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord şi acest lucru e important de ştiut.”, a declarat Emil Boc după întâlnirea cu George Simion

PS: acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Exit mobile version