libris.ro

În loc de Stan și Bran Clujul oferă „Csoma și Boc”: deputat UDMR deranjat că Emil Boc a identificat „puncte comune” cu George Simion

Csoma Botond, deputat UDMR: „A fost o greşeală, domnule primar!”

Pișându-se din start pe limba română din calitatea de deputat în Parlamentul României, deputatul UDMR Csoma Botond îl trage bine de tot de fălcile alea rotofeie de hamster supraponderal pe „preamarele” Clujului, Bran… ptiu drace… pe Emil Boc.

Cică i-a stricat feng shuiul venirea lui George Simion la Cluj-Napoca, și mai ales faptul că nefericitul minion cu amprentă de PeDeLepră a declarat că ar fi găsit „puncte comune” cu liderul AUR.

În afara faptului că un deputat al României folosește prioritar în postările publice o altă limbă decât cea a statului român, este flagrant modul prin care deputatul UDMR Csoma Botond încearcă să dreseze ideologic un primar al unui municipiu atât de important precum Cluj-Napoca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Foto: captură facebook / Csoma Botond

„Aş dori să-i atrag atenția domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violențele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează țara. Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimității pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”, a scris pe facebook deputatulUDMR Csoma Botond

Frapează linia foarte agresivă prin care i se transmite primarului municipiului Cluj-Napoca să treacă înapoi în cotețul său, și să nu mai fluture din coadă când trece caravana AUR prin „Kolozsvár„-ul UDMR-ului.

Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: "Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti!"
Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: „Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti!”

„Am avut o discuţie decent rezonabilă. Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord şi acest lucru e important de ştiut.”, a declarat Emil Boc după întâlnirea cu George Simion

PS: acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info