Categories: Antiromanism

15 milioane de Euro pentru un proiect de ștergere a identității naționale la Florești, în județul Cluj! Un proiect antiromânesc, girat de mafia PNL, PSD și UDMR!

La Florești, în județul Cluj, pe locul unde horthyștii exterminau în lagăr populația românească, UDMR vrea musai un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”

În localitatea Florești din județul Cluj a funcționat un lagăr unde după invazia Ungariei de după dictatul de la Viena de la 30 August 1940, horthyștii închideau românii arestați ilegal, bătuți, schingiuți, maltratați, umiliți, în special intelectualii, preoții, jurnaliștii, doctorii, avocații, oamenii din administrație, etc.

Deci, La Florești, în județul Cluj, unde a funcționat un lagăr în care horthyștii îi supuneau la tot felul de atrocități pe români, liderii UDMR aveau de gând să facă la Florești un așa zis muzeu al suferințelor maghiarilor din România. (vezi Halucinant! Liderii UDMR clocesc un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”)

De câțiva ani buni, toate planetele s-au aliniat pentru UDMR pentru a se putea realiza această abominație neînchipuită: tocmai la Florești, o localitate unde a existat un lagăr în care horthyștii unguri vărsau sânge românesc și-i puneau pe românii să treacă printr-un adevărat iad, UDMR ținea morțiș să ridice un așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”.

Profitând că atât în PNL cât și în PSD există niște animale unicelulare foarte sărace în neuroni, UDMR a tras sforile ca sub metamorfozarea unui așa zis muzeu intitulat „Muzeul identităţilor şi conflictelor transilvănene”(n.r. vezi proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 23 februarie 2022) să primească aprobarea să-și ducă la bun sfârșit planul cu așa zisul “Muzeu al suferinței maghiarilor din România”. Adică aceeași Mărie, dar cu altă pălărie!

La începutul lunii august a anului trecut avertizam cu privire la acest proiect antiromânesc de la Florești din județul Cluj:

„Am aflat cu stupoare că au încercat să facă acest așa zis “Muzeu al suferinței maghiarilor din România” la Cluj-Napoca, dar cum însă au eșuat lamentabil, și-au ațintit ochii asupra localității Florești din județul Cluj, acolo unde pregătesc în mare taină acest muzeu al ipocriziei și demagogiei. Secole la rând, populația românească a suferit fel și fel de atrocități din partea alogenilor cu origini asiatice aciuați abuziv, samavolnic, scoțându-i de multe ori pe români din vetrele lor strămoșești și însușindu-și cu o nemernicie de neînchipuit pământurile și bunurile din spațiul etnic românesc.”

Glasul.info, 12 August 2021

Și proștii din PSD și PNL au înghițit hapul! În ignoranța, prostia și nemernicia lor, PSD și PNL aprobă acest proiect de ștergere a identității naționale la Florești, în județul Cluj! Un proiect antiromânesc, girat de mafia PNL, PSD și UDMR!

Consultând datele oficiale privind abuzurile comise de autoritățile horthyste în Ardealul de Nord am constatat că numai în perioada 30 august 1940 – 1 noiembrie 1941, sunt menționate 919 omoruri, 1.126 schingiuri, 4.126 bătăi, 15.893 arestări, 124 profanări, 78 respectiv 447 devastări colective și individuale. La câteva zile de la instalare, autoritățile de ocupație au început deportarea românilor în lagăre. Unul dintre aceste lagăre se afla la Florești, lângă Cluj Napoca.

15 milioane de Euro pentru un proiect de ștergere a identității naționale la Florești, în județul Cluj! Un proiect antiromânesc, girat de mafia PNL, PSD și UDMR!

Un alt aspect care ne scoate din sărite este faptul că o grămadă de instituții de cultură sau obiective din patrimoniul cultural al României sunt lăsate într-o stare deplorabilă, pe când pentru mofturile UDMR-ului se găsesc imediat disponibili bani cu nemiluita, chiar dacă proiectul în sine este metamorfozat din primul proiect flagrant antiromânesc în ceva cu o notă ușor mai confuză, lălăind despre cultură, identitate și „conflicte transilvănene”. Chiar până și sintagma asta de „conflicte transilvănene” zgârâie foarte urât la ureche. Oare despre ce „conflicte transilvănene” vorbim? De secolele în care românii au fost uciși în chinuri, trași pe roată, sugrumați la stâlpul infamiei, spânzurați și lăsați prin copaci pentru a înfricoșa elementul românesc majoritar din Transilvania?

În altă ordine de idei, românii din Transilvania și astăzi sunt discriminați, culmea, chiar de statul român! În vreme ce ungurii, sașii, șvabii, evreii, țiganii și alte minorități etnice își primesc indemnizațiile pentru că au avut de suferit la mijlocul secolului trecut, doar românii sunt cei care sunt lipsiți de acest drept, sub pretextul CĂ NU SUNT BANI!? (n.r. vezi Discriminare etnică îndreptată împotriva românilor! Guvernanții sunt de o josnicie incalificabilă!) Dar sunt bani pentru mofturile UDMR-ului? Unde să se abereze despre „suferința maghiarilor din România”??

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

15 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago