RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Exodul românilor mai mare decât recunosc autoritățile: 8 milioane de români!

Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Exodul românilor mai mare decât au avut puterea să recunoască autoritățile statului român: OPT MILIOANE!

“Florin Cârciu: Cel puțin 8 milioane de români se află în afara granițelor țări
Florin Cârciu, secretarul de stat care conduce Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a afirmat că cel puțin 8 milioane de români se află în afara granițelor țării. Asesta crede că deși MAE raportează în jur de 5,7 milioane de români plecați peste hotare, în realitate, numărul acestora este mult mai mare, pentru că mulți dintre ei nu se regăsesc în bazele de date ale statelor unde au emigrat.”, scrie financiarul.ro

Secretar de stat: Cel puțin 8 milioane de români au plecat din țară
Cel puțin 8 milioane de români se află în afara granițelor țării, susține Florin Cârciu, secretar de stat care conduce Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.”, scrie și digi24.ro

De-a lungul anilor am văzut cu toții imagini dezolante cu grupuri uriașe de români care luau calea străinătății, unii ca migranți economici, alții din motive politice sau ideologice, dar un singur lucru este clar: de bine nu au plecat atâția și atâția români din țară.

Se recunoaște acum ceea ce senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă spunea de atâta vreme: numărul românilor plecați peste granițe e cu mult mai mare decât recunoșteau autoritățile statului român, o chestiune foarte îngrijorătoare pentru România, o problemă demografică gravă.

Exodul românilor s-a produs ce-i drept în mai multe etape, dar fiecare guvernare, indiferent de culoare politică, guvern după guvern, și-a adus aportul negativ pentru acest exod al românilor peste granițele țării.

Spre exemplu, în anul 2014 se vorbea într-un blog cunoscut nișei naționaliste din România, în “De Veghe Patriei”, de exodul a 4 milioane de români provocat de “Mafia PSD-PDL”. Acum iată din păcate că acel număr deja s-a dublat și vorbim de opt milioane de români “refugiați” peste granițe, în timp ce statul român se dă de ceasul morții să aibă grijă de refugiații din Ucraina. Dar de refugiații din România o fi uitat statul român? Sau nici măcar nu-i pasă?

apiland.ro

Se dovedește astfel că senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă avea dreptate și că deținea informații mai bune decât autoritățile statului care afirmau/susțineau cu totul și cu totul altceva. Cum să conduci o țară când nici măcar nu știi câți cetățeni ai în țară? Autoritățile statului român demonstrează din nou ori incompetență, ori rea voință dacă știau statistica adevărată și raportau cu bună știință alte informații.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]