RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Bătaie de joc la Constanța față de oamenii care au venit la Ziua Marinei! Sărbătoare confiscată: AUR + Iohannis = LOVE!

Bătaie de joc la Constanța față de oamenii care au venit la Ziua Marinei: după ce a fost huiduit la ediția precedentă la Constanța de Ziua Marinei, Klaus Iohannis și ciracii săi au confiscat sărbătoarea și n-au mai permis publicului să se apropie de “cel mai iubit fiu al Hermannstadt-ului și al ANAF-ului”, “regele meditațiilor” și “dușmanul PeeSeeDee”.

apiland.ro

Începând de la primele ore ale dimineții, românii care au vrut să asiste ca în fiecare an la manifestările organizate de Ziua Marinei, au fost purtați ba pe faleză la Cazinoul din Constanța, ba pe la Tomis, ca în cele din urmă să li se spună că evenimentul de fapt se ține în Portul Militar, unde se pot “răslăghi” numai râgâitorii din PeeNeeLee, Ciucă-Măciucă, Bode-Untoldaru’, Dâncu-Pluripartidaru’, precum și AUR-arii FocșAURar și AndrușceacAURar, cu alți AURiferi mai mici și mai pricăjiți, care își luau lumină de pe scena din fața lor de la Căpșună-Vodă, agent imobiliar de la Sibiu, pripășit prin voia slugerilor din servicii și a multor capuchehaia occidentali. Ce mai bre! Ca pe vremea fanarioților!

Dar mulțimile s-au trezit, și nervoase vrut-au iar capul cuiva, dar nu pe al lui Moțoc, ci pe al FocșAURar:

Bătaie de joc la Constanța din oamenii care au venit la Ziua Marinei! Sărbătoare confiscată: AUR + Iohannis = LOVE!
Bătaie de joc la Constanța din oamenii care au venit la Ziua Marinei! Sărbătoare confiscată: AUR + Iohannis = LOVE!

Am citit și noi comentariile de pe pagina lui FocșAURar și le-am găsit cu adevărat savuroase:

Chira Isabela : “Ați trădat! Oamenii din Constanța au fos purtați în locuri in care nu au fost făcute festivități! Rușine!👀👀👀

Chira Isabela

Daniella Fast  : “V-aţi aliat cu hoțiiii şi trădătoriiiiiii,ruşine😤 Vi se pare că dulapul de la cotroceni vă reprezintă?cu şleahta lui de trădători? Dumitru Viorel Focșa, si eu am fost una dintre urmăritorii dv,cu tot respectul,dezonorant e a participa fără public şi alături de trădătorii psd-pnl”

Daniella Fast 

Supărat pe articolele care au apărut în presă, mai ales pe acesta, “Doar două partide au mai omagiat eroii marinari la Constanța: S.O.S România și PNL”, deputatul AUR Dumitru Focșa a trimis și un drept la replică, pe care-l publicăm integral, cu mențiunea că noi doar am spus cine a depus în ziua respectivă coroane, deci n-am dezinformat cu nimic:

“Bună ziua! Vă deranjez in legătură cu articolul d-voastră apărut azi, legat de evenimentul de la Constanța. Este incomplet! După cum se poate vedea și pe live-ul de mai jos, la eveniment au fost prezenți și doi Deputații AUR: – Dumitru-Viorel Focșa, Deputat de Constanța, Vice-Președinte al Comisiei pentru Politică Economică Dezvoltare și Privatizare și Vicepreședinte la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei și pebtru Petiții din Camera Deputaților, alături de Deputatul de Bacău, Antonio Andruşceac, Chestor al Camerei Deputaților. Depunerea de coroane flori din partea Filialei AUR Constanța, Filiala Bacău și Filiala Galați, reprezentați prin deputat Dumitru Viorel Focșa, deputat Antonio Andruşceac și respectiv deputat Sorin Titus Muncaciu, va avea loc chiar în ziua de Sfânta Marie la ora 11:00, mai înainte de a onora invitația Statului Major al Forțelor Navale de la ora 12.00 din în portul militar Constanța. Vă mulțumim pentru obiectivitatea și informarea corectă a publicului.”, ne-a transmis deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa

Acum am stat și noi și ne-am gândit bine, ne-am scărpinat în vârful căciulii fix așa cum o făceau țăranii români pe timpuri, și ne-am gândit cum o fi posibil după ce alergi prin toată țara și toată Europa după semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis, să stai bot în bot cu el, în timp ce românii sunt excluși de la o sărbătoare care este a națiunii române, nu a slugilor care adulmecă poalele coanei “Ioropa”.

Ghini vă șade coropcarilor, să stați voi acuma bot în bot tocmai cu așela pi care l-ați tot lins pe ****t! Cu legământ șî pi la anu’, tăt în așeiași formulî, cî tari îi șădi bine trădătorului tot cu trădător lângă el!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]