RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Doar două partide au mai omagiat eroii marinari la Constanța: S.O.S România și PNL

Duminică, 14 august 2022, a avut loc la Crucea Marinarilor de pe faleza cazinoului Constanța ceremonialul militar și religios, prilejuit de Ziua Recunoștinței, precum și depunerea de coroane, un pios omagiu pentru eroii marinari.

Spre deosebire de alți ani, în afară de reprezentații unor instituții, respectiv din partea Consiliul Județean Constanța, un reprezentant din partea administrației prezidențiale, depuneri de coroane la Crucea marinarilor au mai fost făcute în acest an doar din partea a două partide: S.O.S România și PNL.

Din partea Partidului S.O.S România au participat liderii Organizației Partidului S.O.S România Năvodari, prin domnul Dumitru Dumitrache (președintele organizației), doamna Anca Nelega și domnul Hânțescu Laurențiu.

apiland.ro
Liderii Organizației Partidului S.O.S România Năvodari
Coroana depus[ de Organizația Locală Năvodari a Partidului S.O.S. ROMÂNIA

Din partea Consililului Județean Constanța a participat președintele acestei instituții, domnul Mihai Lupu.

“În această zi, în semn de prețuire și respect, îi comemorăm, cu profundă recunoștință și apreciere, pe marinarii români care, pentru independență și integritatea teritorială a acestei țări au făcut sacrificiul suprem. Cinste eroilor marinari căzuți la datorie!” – a declarat Mihai Lupu , Președintele Consiliului Județean Constanța.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]