libris.ro

Stejarul lui Horea, martor al schimbării politice care va să vină

Stejarul lui Horea, martor al schimbării politice care va să vină

Premierul României a ajuns în ultima vreme să fie din ce în ce mai nepopular printre români. Ieri, Nicolae Ionel Ciucă, prim-ministrul țării, a fost apostrofat zdravăn de către susținătorii Partidului S.O.S. România, chiar în Panteonul Moților de la Țebea.

Prezent la fața locului pentru comemorarea a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, așa cum era de așteptat din cauza înrăutățirii nivelului de trai al populației, premierul a fost luat la întrebări de un numeros grup de susținători ai Dianei Șoșoacă, care i-au strigat:

„Trădătorul! Trădătorul! Să te duci să păzești plantațiile de maci in Afganistan, unde e armata noastră și alte câteva asemenea lucruri, considerând că o parte din relele care s-au abătut de curând asupra poporului ți se datorează în totalitate!”.

Nici la plecare premierul nu a avut o soartă mai bună, căci deși a fost așteptat de aproape 100 de persoane dotate cu eșarfe galbene la gât, iar alți susținători ai senatoarei de Iași au ridicat vocea la el strigându-i lucruri asemănătoare. Curios a fost faptul că niciunul din purtătorii de eșarfe galbene nu a sărit în apărarea liderului lor de partid, semn că prețurile mari le-au afectat și lor calitatea vieții, ceea ce le îngreunează viața de zi cu zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mai mult decât atât, un domn mai curajos și-a aruncat eșarfa de la gât, și s-a fotografiat cu unicul senator de opoziție din parlamentul României spunând: nu pot să nu vă apreciez, doamnă, căci sunteți singura care luptați pentru noi.

Ceilalți purtători de eșarfe peneliste nu au îndrăznit să îi imite gestul, însă zeci și zeci de persoane s-au fotografiat cu domnia sa până la plecarea înspre locul adunării membrilor  Partidului S.O.S România, al cărui lider este.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info