Site icon Glasul.info

Românii reacționează împotriva “gheboșeniei” de la Untold: “Tineretul ghebos și tineretul cuviincios”

Costumul popular traditional romanesc cea mai buna carte de vizita a neamului romanesc

Costumul popular traditional romanesc cea mai buna carte de vizita a neamului romanesc

Mii de reacții de revoltă și de dezgust au apărut din partea românilor pe rețelele de socializare la adresa mizeriilor petrecute la festivalul satanic “păstorit” de unealta răului de la Cluj, paiața PDL-istă care tăia cu coasa sa nu doar buruienile în perioada electorală, ci și pensii și salarii, aducând milioane de români la disperare și provocând un adevărat exod al românilor care au luat calea străinătății în mandatele sale de prim “sinistru”.

Untold-ul a devenit o mare mizerie satanică, un vector al promovării unor “valori” suburbane și subumane, misogine și degradante, niște expresii ale vulgarității și ale disprețului la adresa femeii, a frumosului și a normalului.

Redăm integral o astfel de reacție la adresa mizeriei de la Untold, a unui român care vrea să arate și o altă față a tineretului din România, aflată în totală antiteză cu “gheboasa” de la Untold:

“TINERETUL GHEBOS SI TINERETUL CUVIINCIOS

Unde stau mare parte din timp, familiile nu au gheboase ca model. Fiindcă au strămoși, au rădăcini și au valori românești. În spate e o scenă. Așa se îmbracă tinerii și copiii când merg la concert și sunt mândri de asta. Și sunt frumoși și nu sunt grași fiindcă nu există Mac. Și iubesc locul în care s-au născut Cam asta e diferența dintre tineretul ghebos și tineretul cuviincios. Cam asta vor să distrugă în România prin gheboase și parnoase. Identitatea, bunacreștere și omenia. Câtă vreme există familii cu asemenea copii, n-o să le iasă macdonaldizarea României. Poza e de săptămâna trecută.”, a scris pe facebook Cristian Niculescu

Foto: https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96/posts/6975911075777038?ref=embed_post
Exit mobile version