Românii reacționează împotriva “gheboșeniei” de la Untold: “Tineretul ghebos și tineretul cuviincios”

Mii de reacții de revoltă și de dezgust au apărut din partea românilor pe rețelele de socializare la adresa mizeriilor petrecute la festivalul satanic “păstorit” de unealta răului de la Cluj, paiața PDL-istă care tăia cu coasa sa nu doar buruienile în perioada electorală, ci și pensii și salarii, aducând milioane de români la disperare și provocând un adevărat exod al românilor care au luat calea străinătății în mandatele sale de prim “sinistru”.

Untold-ul a devenit o mare mizerie satanică, un vector al promovării unor “valori” suburbane și subumane, misogine și degradante, niște expresii ale vulgarității și ale disprețului la adresa femeii, a frumosului și a normalului.

Redăm integral o astfel de reacție la adresa mizeriei de la Untold, a unui român care vrea să arate și o altă față a tineretului din România, aflată în totală antiteză cu “gheboasa” de la Untold:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“TINERETUL GHEBOS SI TINERETUL CUVIINCIOS

Unde stau mare parte din timp, familiile nu au gheboase ca model. Fiindcă au strămoși, au rădăcini și au valori românești. În spate e o scenă. Așa se îmbracă tinerii și copiii când merg la concert și sunt mândri de asta. Și sunt frumoși și nu sunt grași fiindcă nu există Mac. Și iubesc locul în care s-au născut Cam asta e diferența dintre tineretul ghebos și tineretul cuviincios. Cam asta vor să distrugă în România prin gheboase și parnoase. Identitatea, bunacreștere și omenia. Câtă vreme există familii cu asemenea copii, n-o să le iasă macdonaldizarea României. Poza e de săptămâna trecută.”, a scris pe facebook Cristian Niculescu

Foto: https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96/posts/6975911075777038?ref=embed_post

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Despre Biserica din Porcașa, Parohia Ploştina, judeţul Gorj | FOTO

mar aug. 8 , 2023
Parohia Ploștina- Motru, Gorj Numele parohiei și protopopiatul din care provine Parohia Ploștina, Protopopiatul Tg-Jiu Sud Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. Numele localității Ploștina (Dealu Pomilor/ Porcașa) – filie, Motru, Gorj Urmăriți Glasul.info și pe Google News Prezentare generală a localității […]

Poate vă place și:

libris.ro