Categories: Sanatate

La fel ca la Botoșani? Persoană cu dizabilități ținută 9 ore pe holurile spitalului Sf. Spiridon din Iași!

Sistemul de sănătate din România s-a înrăutățit atât de mult în ultimul timp, în ciuda măririi de salarii pentru personalul medical. O persoană cu dizabilități din Iași acuză spitalul Sf. Spiridon din Iași că deși a venit cu o problemă urgentă, cu dureri insuportabile, a fost lăsată să aștepte peste nouă ore pe holurile spitalului Sf. Spiridon din Iași, fără să primească măcar o pastilă care să-i aline durerile și fără să fie băgată prea mult în seamă de personalul medical.

Dezamăgită de „tratamentul” la care a fost supusă, persoana cu dizabilități ne-a relatat modul inuman în care a fost tratată de către personalul medical al spitalului Sf. Spiridon din Iași și spune că e hotărâtă să facă plângere la CNCD, Colegiul Medicilor, Ministerul Sănătății și la orice altă instituție abilitată care i-ar putea face dreptate, pentru a schimba modul în care cei de la spitalul Sf. Spiridon din Iași se comportă cu o persoană cu dizabilități.

„Puteți face articolul despre ce mi s-a întâmplat la Sf Spiridon. Nu mă afectează doar pe mine și ar face mult dacă lucrurile astea s-ar putea schimba în acest spital, să nu mai treacă și alte persoane prin ceea ce am trecut eu, pentru că este de-a dreptul traumatizant. Specificați vă rog că am fost scoasă și lăsată afară pe bancă. Sunt hotărâtă să fac o acțiune împotriva lor, vreau să mă implic și să schimb modul în care cei de la spitalul Sf. Spiridon din Iași se comportă cu o persoană cu dizabilități.

Deși durerile persoanei cu dizabilități erau de-a dreptul insuportabile, i s-a comunicat sec că nu se vede nimic în neregulă la genunchi și i s-a recomandat „repaus funcțional”…

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

26 de minute ago

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

22 de ore ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

o zi ago