La fel ca la Botoșani? Persoană cu dizabilități ținută 9 ore pe holurile spitalului Sf. Spiridon din Iași!

Sistemul de sănătate din România s-a înrăutățit atât de mult în ultimul timp, în ciuda măririi de salarii pentru personalul medical. O persoană cu dizabilități din Iași acuză spitalul Sf. Spiridon din Iași că deși a venit cu o problemă urgentă, cu dureri insuportabile, a fost lăsată să aștepte peste nouă ore pe holurile spitalului Sf. Spiridon din Iași, fără să primească măcar o pastilă care să-i aline durerile și fără să fie băgată prea mult în seamă de personalul medical.

Dezamăgită de “tratamentul” la care a fost supusă, persoana cu dizabilități ne-a relatat modul inuman în care a fost tratată de către personalul medical al spitalului Sf. Spiridon din Iași și spune că e hotărâtă să facă plângere la CNCD, Colegiul Medicilor, Ministerul Sănătății și la orice altă instituție abilitată care i-ar putea face dreptate, pentru a schimba modul în care cei de la spitalul Sf. Spiridon din Iași se comportă cu o persoană cu dizabilități.

“Puteți face articolul despre ce mi s-a întâmplat la Sf Spiridon. Nu mă afectează doar pe mine și ar face mult dacă lucrurile astea s-ar putea schimba în acest spital, să nu mai treacă și alte persoane prin ceea ce am trecut eu, pentru că este de-a dreptul traumatizant. Specificați vă rog că am fost scoasă și lăsată afară pe bancă. Sunt hotărâtă să fac o acțiune împotriva lor, vreau să mă implic și să schimb modul în care cei de la spitalul Sf. Spiridon din Iași se comportă cu o persoană cu dizabilități.

Deși durerile persoanei cu dizabilități erau de-a dreptul insuportabile, i s-a comunicat sec că nu se vede nimic în neregulă la genunchi și i s-a recomandat “repaus funcțional”…