Site icon Glasul.info

O brașoveancă s-a luptat împotriva VODAFONE și ANPC și a câștigat! Dar numai după ce a făcut scandal

O brașoveancă s-a luptat împotriva VODAFONE și ANPC și a câștigat! Dar numai după ce a făcut scandal

O brașoveancă s-a luptat împotriva VODAFONE și ANPC și a câștigat! Dar numai după ce a făcut scandal

O brașoveancă a avut proasta inspirație să cumpere un ceas telefon de la un magazin Vodafone din Brașov pentru fetița ei. La un moment dat dispozitivul s-a stricat și văzând că încă este în garanție s-a dus cu el la cei de la Vodafone. Acolo, angajații magazinului au îmbrobodit-o să facă un nou contract dacă vrea un dispozitiv nou pentru fetița ei. Surpriza mare a fost însă să constate nu doar că noul dispozitiv nu era nou, ci pe deasupra mai avea în agenda sa și numere de adulți, inclusiv de bărbați.

Gândindu-se la faptul că i-a fost pusă în pericol siguranța copilului și simțindu-se păcălită, brașoveanca s-a dus cu o falcă în cer și una în pământ înapoi la magazinul cu pricina, unde a fost tratată cu indolență și n-a contat nici măcar faptul că femeia le-a spus că o să sesizeze protecția consumatorului din Brașov.

La ANPC Brașov alte surprize neplăcute: a dat peste un angajat cu o atitudine care i s-a părut de-a dreptul execrabilă, arogantă, sfidătoare, și nicidecum în interesul cumpărătorului, ci mai degrabă a companiei abuzatoare. Brașoveanca ne-a spus că s-a trezit cu o soluție “amiabilă” cu VODAFONE obținută de către angajatul ANPC Brașov, fără să fie de acord și petenta cu această soluție, prin care ea ar fi rămas captivă în cadrul unui contract cu respectiva companie și prin care nu era despăgubită absolut deloc, datoria celor de la VODAFONE urmând a fi stinsă / dedusă prin facturile pe care le-ar fi primit pentru abonament, deși ea făcuse foarte clar cerere de reziliere a contractului pe care a depus-o odată cu petiția la ANPC.

Doar după ce a făcut scandal și l-a acuzat pe angajatul ANPC că este “avocatul diavolului” și că favorizează aproape integral punctul de vedere al companiei VODAFONE, brașoveanca și-a văzut banii înapoi. Dar asta după foarte multe drumuri la ANPC Brașov și la sediul VODAFONE, cu mare cheltuială de energie și de timp. Concluzia? Fără perseverență și determinare greu pot câștiga cetățenii români o luptă cu aceste companii ale căror angajați se dedau la niște practici abuzive și nesincere cu clienții.

Exit mobile version