libris.ro

O scriitoare ucraineană: „În regiunea Cernăuți este relativ liniște deoarece Kremlinul speră să ajungă la o înțelegere cu România”

O scriitoare ucraineană: „În regiunea Cernăuți este relativ liniște deoarece Kremlinul speră să ajungă la o înțelegere cu România”

Scriitoarea ucraineană Oksana Zabujko este o persoană care a câștigat multă notorietate în timpul așa zisei Revoluții Portocalii. Lucrările lui Zabuzhko au fost traduse în peste 20 de limbi în Austria, Bulgaria, Italia, Iran, Țările de Jos, Germania, Polonia, Rusia, România, Serbia, SUA, Ungaria, Franța, Croația, Republica Cehă și Suedia. 

Scriitoarea ucraineană Oksana Zabujko consideră că în regiunea Cernăuți este relativ liniște în prezent (n.r: în comparație cu restul țării), deoarece Kremlinul speră să ajungă la o înțelegere cu România. În ceea ce privește Transcarpatia, faptul că nicio rachetă rusă nu a ajuns vreodată acolo se explică prin promisiunea pe care Vladimir Putin i-a făcut-o lui Victor Orban încă în 2014, a scris scriitoarea pe pagina sa de Facebook, conform molbuk.ua.„, citat de bucpress.eu

„Dacă în mass-media noastră nu se discută despre asta în mod constant, zi și noapte, nu este motivul pentru ca oamenii bine informați să nu înțeleagă, în special că Transcarpatia nu a fost afectată exclusiv din cauza faptului că Putin a promis-o lui Orban încă din 2014; că în Galiția au avut loc aterizări (n.r: lansări de rachete) doar „în scopuri militare” nu pentru că rușii pretind că „lovesc doar în scopuri militare” – așa cum afirmă propaganda lor, și cum am auzit deja de mai multe ori de la galițienii predispuși să se auto-liniștească (chiar și în mijlocul durerii și dezordinei din prezent!), – ci dintr-un motiv excepțional, și anume pentru că Kremlinul încă speră să ajungă la un acord cu partea polonezii de dreapta și să lase Districtul Galiția neocupat pentru schimburi comerciale”, a scris Zabujko.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info