libris.ro

Dați o mână de ajutor Grădiniței Sf. Ecaterina din Brașov, o grădiniță „altfel” decât celelalte

Dați o mână de ajutor Grădiniței Sf. Ecaterina din Brașov, o grădiniță  „altfel” decât celelalte

Grădinița ortodoxă „Sfânta Ecaterina” din Brașov „a apărut din dorința de a le dărui copiilor un mediu cald și liniștit în care să se simtă iubiți, respectați și înțeleși, un loc în care se pot dezvolta afectiv, intelectual ți spiritual pentru a deveni oameni maturi, cu un caracter adevărat.”. Așa se descrie grădinița din Brașov pe site-ul său de prezentare gradinitasfantaecaterina.ro.

Este o grădiniță „altfel”, unde copiii sunt înconjurați cu multă dragoste sufletească și creștinească, o grădiniță non-profit, unde părinții nu trebuie să-și întoarcă buzunarele pe dos pentru a-și permite să-și trimită copiii la grădiniță. Dar poate cel mai important lucru pe care îl oferă Grădinița ortodoxă „Sfânta Ecaterina” din Brașov este educația: copiii sunt educați în spiritul etosului românesc, sunt educați să iubească credința strămoșească, portul popular românesc, tradițiile noastre ancestrale, sărbătorile noastre românești. Sunt educați să crească și să se dezvolte ca niște români adevărați, care să-și iubească rădăcinile, să iubească tradiția și cultura românească.

Ei bine, funcționând ca o grădiniță non-profit, Grădinița ortodoxă „Sfânta Ecaterina” din Brașov cu peste 15 ani de experiență, cu 7 cadre didactice cu peste 300 de părinți mulțumiți și peste 500 de copii fericiți are acum nevoie de sprijinul dumneavoastră. Schimbările economice din ultima vreme au început să afecteze până și astfel de unități de învățământ și conducerea grădiniței nu vrea să pună povara financiară pe umerii părinților acestor copii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dați o mână de ajutor Grădiniței Sf. Ecaterina din Brașov, o grădiniță „altfel” decât celelalte, Foto: Facebook / Gradinita ortodoxa „Sfanta Ecaterina” Brasov

Orice ajutor financiar e binevenit pentru această grădiniță care de ani buni suplinește cu succes rolul pe care ar fi trebuit să-l aibă niște instituții bine finanțate de către statul român. Copiii care merg la această grădiniță vor deveni cu totul și cu totul altceva decât copiii din grădinițele unde a început să se infiltreze neomarxismul și propaganda globalistă.

Acesta este contul bancar al Grădiniței ortodoxe „Sfânta Ecaterina” din Brașov
Dați o mână de ajutor Grădiniței Sf. Ecaterina din Brașov, o grădiniță „altfel” decât celelalte, Foto: Facebook / Gradinita ortodoxa „Sfanta Ecaterina” Brasov
Dați o mână de ajutor Grădiniței Sf. Ecaterina din Brașov, o grădiniță „altfel” decât celelalte, Foto: Facebook / Gradinita ortodoxa „Sfanta Ecaterina” Brasov

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info