Site icon Glasul.info

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă ține steagul sus, apărând interesele și dreptul la identitate al comunității românești din acest colț de țară. După ce a renunțat la varianta print, Buletin de Carei a apărut exclusiv în varianta online, fiind unica sursă de informare imparțială care aducea la lumină acte de corupție administrativă, probleme sociale, probleme civice, semnala probleme și disfuncționalități din administrația locală a Municipiului Carei sau de la nivelul județului Satu Mare.

De câteva luni bune administratorii paginii de facebook Buletin de Carei nu-și mai pot administra pagina de facebook a ziarului, aceasta fiind furată de niște hackeri care au transformat-o în pagină de “Creator de clipuri video de gaming”, un scop total deturnat al paginii de facebook a unei publicații de știri bine documentate continuă activitatea săptămânalului Buletin de Carei în varianta print.

Administratorii paginii de facebook „Buletin de Carei” s-au văzut în imposibilitatea de a mai face postări noi, ba chiar mai mult decât atât, pe pagina de facebook „Buletin de Carei” au început să apară postări bizare cu clipuri video de prin Asia, sau secvențe video decupate de prin diverse filme.

Apelăm pe această cale la toți patrioții români care cunosc activitatea identitară a publicației Buletin de Carei să scrie celor de la Facebook că pagina a fost furată și adevărații proprietari nu-și mai pot desfășura activitatea jurnalistică de câteva luni bune.

Exit mobile version