Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă ține steagul sus, apărând interesele și dreptul la identitate al comunității românești din acest colț de țară. După ce a renunțat la varianta print, Buletin de Carei a apărut exclusiv în varianta online, fiind unica sursă de informare imparțială care aducea la lumină acte de corupție administrativă, probleme sociale, probleme civice, semnala probleme și disfuncționalități din administrația locală a Municipiului Carei sau de la nivelul județului Satu Mare.

De câteva luni bune administratorii paginii de facebook Buletin de Carei nu-și mai pot administra pagina de facebook a ziarului, aceasta fiind furată de niște hackeri care au transformat-o în pagină de „Creator de clipuri video de gaming”, un scop total deturnat al paginii de facebook a unei publicații de știri bine documentate continuă activitatea săptămânalului Buletin de Carei în varianta print.

Administratorii paginii de facebook „Buletin de Carei” s-au văzut în imposibilitatea de a mai face postări noi, ba chiar mai mult decât atât, pe pagina de facebook „Buletin de Carei” au început să apară postări bizare cu clipuri video de prin Asia, sau secvențe video decupate de prin diverse filme.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Apelăm pe această cale la toți patrioții români care cunosc activitatea identitară a publicației Buletin de Carei să scrie celor de la Facebook că pagina a fost furată și adevărații proprietari nu-și mai pot desfășura activitatea jurnalistică de câteva luni bune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

mie mai 15 , 2024
Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de Cultură a orașului, după o reuniune guvernamentală desfăşurată în afara Bratislavei, capitala Slovaciei, și ulterior a fost internat în spital.Un suspect a fost reținut. Potrivit canalului de televiziune slovac TA3 s-au tras patru focuri de […]
Prim ministrul Slovaciei a fost împușcat

Poate vă place și:

libris.ro