Site icon Glasul.info

Serviciile secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc

Ceea ce vedem de o bună bucată de vreme în spațiul public din România, scandalul legat de Coldea și ai lui, în speță oameni înregimentați sau nu în mafia din jurul lui Traian Băsescu & comp., vine să confirme ceea ce mulți dintre români deja știau: serviciile secrete din România au acționat intens pentru distrugerea capitalului românesc, a firmelor și antreprenorilor români, împotriva naționalismului economic românesc, împotriva tuturor inițiativelor antreprenoriale românești de succes.

În afara distrugerii industriei și economiei românești construite în comunism, în România începuse să se dezvolte timid și șchiop o industrie paralelă, în mediul privat. Multe încercări ale românilor au fost sortite din start eșecului, fie din lipsa unor strategii de succes, fie din lipsa unei viziuni legate de piețele de desfacere și logistica necesară pentru asemenea afaceri. Însă au fost și excepții, antreprenori români care au trecut printr-un adevărat clopot Gaus, cu perioade în care și-au pus gaj casele, terenurile, mașinile și tot ce mai aveau, din încăpățânarea de a reuși. Tocmai pe aceștia de succes i-au vânat securiștii pe stil nou.

Servicii secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc
Servicii secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc

Puținii antreprenori autohtoni postdecembriști care au înregistrat succese remarcabile, au fost vânați unul câte unul de un tandem format din servicii și “justiția băsistă”, în frunte cu DNA, Kovesi și tot pomenlnicul de fiare hămesite antiromânești din aceste instituții bugetofage și parazitare.

S-a ajuns la practici de tip mafiot prin care antreprenori români erau amenințați pe față să cedeze afacerile unor interpuși ai serviciilor, în caz contrar “le va fi rău”. În alte cazuri era solicitată un fel de taxă de protecție, sume amețitoare, greu de strâns pentru antreprenorii care nu lucrează cu lichidități atât de mari. La secole distanță după tributul și peșcheșul plătit de către români Imperiului Otoman, iată că se născuse din spuma mării, din spuma PDL-istă, un nou imperiu al răului care să asuprească românii și să-i jupoaie de șapte piei.

O altă țintă a acestor instituții de forță a fost naționalismul românesc, manifestat fie în formă economică, fie identitară, cultural patriotică, etc. Toate formele de naționalism românesc au fost înăbușite din fașă, promovându-se în schimb agresiv multiculturalitatea, identitatea și egalitatea de gen, apostazia și blasfemia la adresa reperelor spirituale ale neamului românesc, era cultivată xenofilia și toleranța dusă la extrem pentru minorități etnice și de altă natură, se inoculau prin învățământ cele mai toxice și mai antinaționale noțiuni posibile…

DA! Asta au făcut serviciile “românești”! Într-o foarte mare măsură și a lor este vina pentru situația actuală din România, care suferă o imensă hemoragie prin milioanele de români care pleacă din țară, prin faptul că nu mai are industrie, agricultură, economie, armată, educație, sănătate, cultură, etc.

Exit mobile version