Serviciile secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc

Ceea ce vedem de o bună bucată de vreme în spațiul public din România, scandalul legat de Coldea și ai lui, în speță oameni înregimentați sau nu în mafia din jurul lui Traian Băsescu & comp., vine să confirme ceea ce mulți dintre români deja știau: serviciile secrete din România au acționat intens pentru distrugerea capitalului românesc, a firmelor și antreprenorilor români, împotriva naționalismului economic românesc, împotriva tuturor inițiativelor antreprenoriale românești de succes.

În afara distrugerii industriei și economiei românești construite în comunism, în România începuse să se dezvolte timid și șchiop o industrie paralelă, în mediul privat. Multe încercări ale românilor au fost sortite din start eșecului, fie din lipsa unor strategii de succes, fie din lipsa unei viziuni legate de piețele de desfacere și logistica necesară pentru asemenea afaceri. Însă au fost și excepții, antreprenori români care au trecut printr-un adevărat clopot Gaus, cu perioade în care și-au pus gaj casele, terenurile, mașinile și tot ce mai aveau, din încăpățânarea de a reuși. Tocmai pe aceștia de succes i-au vânat securiștii pe stil nou.

Servicii secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc
Servicii secrete românești, concentrate pe distrugerea capitalului românesc

Puținii antreprenori autohtoni postdecembriști care au înregistrat succese remarcabile, au fost vânați unul câte unul de un tandem format din servicii și “justiția băsistă”, în frunte cu DNA, Kovesi și tot pomenlnicul de fiare hămesite antiromânești din aceste instituții bugetofage și parazitare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

S-a ajuns la practici de tip mafiot prin care antreprenori români erau amenințați pe față să cedeze afacerile unor interpuși ai serviciilor, în caz contrar “le va fi rău”. În alte cazuri era solicitată un fel de taxă de protecție, sume amețitoare, greu de strâns pentru antreprenorii care nu lucrează cu lichidități atât de mari. La secole distanță după tributul și peșcheșul plătit de către români Imperiului Otoman, iată că se născuse din spuma mării, din spuma PDL-istă, un nou imperiu al răului care să asuprească românii și să-i jupoaie de șapte piei.

O altă țintă a acestor instituții de forță a fost naționalismul românesc, manifestat fie în formă economică, fie identitară, cultural patriotică, etc. Toate formele de naționalism românesc au fost înăbușite din fașă, promovându-se în schimb agresiv multiculturalitatea, identitatea și egalitatea de gen, apostazia și blasfemia la adresa reperelor spirituale ale neamului românesc, era cultivată xenofilia și toleranța dusă la extrem pentru minorități etnice și de altă natură, se inoculau prin învățământ cele mai toxice și mai antinaționale noțiuni posibile…

DA! Asta au făcut serviciile “românești”! Într-o foarte mare măsură și a lor este vina pentru situația actuală din România, care suferă o imensă hemoragie prin milioanele de români care pleacă din țară, prin faptul că nu mai are industrie, agricultură, economie, armată, educație, sănătate, cultură, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

30 Mai 1860 - Domnitorul Alexandru Ioan Cuza instituie în Principatele Române unite, medalia militară “Pro Virtute Militari”

joi mai 30 , 2024
La 30 Mai 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza instituie în Principatele Române unite, medalia militară “Pro Virtute Militari”. Medalia  Pro Virtute Militari, foto: Facebook / Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române (CESPE) “Bătălia din Dealu Spirii purtată împotriva trupelor contrarevoluţionare otomane a evidenţiat legătura strânsă între pompieri şi […]
30 Mai 1860 - Domnitorul Alexandru Ioan Cuza instituie în Principatele Române unite, medalia militară “Pro Virtute Militari”

Poate vă place și:

libris.ro