Site icon Glasul.info

Dacă îl păstrau pe Silvestru Șoșoacă, cei de la SOS ar fi avut cel puțin trei europarlamentari și rezultate mai bune

Până la acest moment, potrivit rezultatelor parțiale, candidatul independent la europarlamentare Dumitru Silvestru Șoșoacă, a reușit performanța de a atrage singur aproximativ 80.000 de voturi, ceea ce înseamnă că dacă nu era exclus din Partidul S.O.S. România la începutul anului, SOS ar fi putut propulsa în parlamentul european cel puțin trei candidați dacă se adunau și voturile obținute de către Silvestru Șoșoacă. De unul singur, Silvestru Șoșoacă a reușit să strângă cam 16% din cât a reușit să strângă S.O.S. România cu tot “aparatul” său de partid, o performanță de-a dreptul uluitoare.

La fel stă treaba și la locale, potrivit rezultatelor parțiale, Partidul S.O.S. România ar fi putut avea teoretic performanțe mai bune dacă nu ar fi existat de-a lungul timpului mai multe războaie civile în sânul partidului și dacă se acorda o atenție mult mai mare selecției membrilor.

Silvestru Șoșoacă revine cu o scrisoare deschisă către Diana Șoșoacă: "Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară"
Silvestru Șoșoacă revine cu o scrisoare deschisă către Diana Șoșoacă: “Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară”

Potrivit declarațiilor lui Silvestru Șoșoacă, fost prim vicepreședinte al Partidului S.O.S. România și fondatorul moral al partidului, acesta a fost “săpat” de niște “panglicari” și combinatori politici intrați pe ușa din dos în SOS în ultimele luni ale anului trecut.

Campania electorală a Partidului S.O.S. România a fost foarte aproape să se încheie absolut dezastruos, resimținându-se din plin lipsa celui supranumit “patriarhul” partidului. Doar printr-un noroc chior SOS a trecut pragul la europarlamentare, iar la locale s-a umplut de … glorie.

Exit mobile version