Dacă îl păstrau pe Silvestru Șoșoacă, cei de la SOS ar fi avut cel puțin trei europarlamentari și rezultate mai bune

Până la acest moment, potrivit rezultatelor parțiale, candidatul independent la europarlamentare Dumitru Silvestru Șoșoacă, a reușit performanța de a atrage singur aproximativ 80.000 de voturi, ceea ce înseamnă că dacă nu era exclus din Partidul S.O.S. România la începutul anului, SOS ar fi putut propulsa în parlamentul european cel puțin trei candidați dacă se adunau și voturile obținute de către Silvestru Șoșoacă. De unul singur, Silvestru Șoșoacă a reușit să strângă cam 16% din cât a reușit să strângă S.O.S. România cu tot “aparatul” său de partid, o performanță de-a dreptul uluitoare.

La fel stă treaba și la locale, potrivit rezultatelor parțiale, Partidul S.O.S. România ar fi putut avea teoretic performanțe mai bune dacă nu ar fi existat de-a lungul timpului mai multe războaie civile în sânul partidului și dacă se acorda o atenție mult mai mare selecției membrilor.

Silvestru Șoșoacă revine cu o scrisoare deschisă către Diana Șoșoacă: "Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară"
Silvestru Șoșoacă revine cu o scrisoare deschisă către Diana Șoșoacă: “Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară”

Potrivit declarațiilor lui Silvestru Șoșoacă, fost prim vicepreședinte al Partidului S.O.S. România și fondatorul moral al partidului, acesta a fost “săpat” de niște “panglicari” și combinatori politici intrați pe ușa din dos în SOS în ultimele luni ale anului trecut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Campania electorală a Partidului S.O.S. România a fost foarte aproape să se încheie absolut dezastruos, resimținându-se din plin lipsa celui supranumit “patriarhul” partidului. Doar printr-un noroc chior SOS a trecut pragul la europarlamentare, iar la locale s-a umplut de … glorie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Lovitură din partea statului ANTI-român: guvernul le acordă refugiaților ucraineni dreptul de a deveni cetățeni români!

mar iun. 11 , 2024
Guvernul României le va acorda refugiaților ucraineni dreptul de a deveni cetățeni români! Un  proiect de lege adoptat în ultima ședință de Guvern prevede că orice refugiat care a locuit pe teritoriul României pe o perioadă de minim 3 ani va avea dreptul să obțină cetățenia română. Începând cu anul […]
Lovitură din partea statului ANTI-român: guvernul le acordă refugiaților ucraineni dreptul de a deveni cetățeni români!

Poate vă place și:

libris.ro