libris.ro

Concurs de ciclism caritabil la Bฤƒile Govora organizat de colegii noศ™tri de la ๐€๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐šศ›๐ข๐š ๐‚๐š๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ฒ๐š&๐˜๐ซ๐ข๐ฌ!

Concurs de ciclism caritabil la Bฤƒile Govora organizat de colegii noศ™tri de la ๐€๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐šศ›๐ข๐š ๐‚๐š๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ฒ๐š&๐˜๐ซ๐ข๐ฌ!

MTB GOVORA 2022, Ediศ›ia a II -a

Final de concurs caritabil โ€œ๐๐ž๐๐š๐ฅ๐ž๐š๐ณฤƒ ๐๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐„๐ข โ€“ ๐๐ž๐๐š๐ฅฤƒ๐ฆ รŽ๐ฆ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฎ๐งฤƒ ๐œ๐ฎ ๐€๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐šศ›๐ข๐š ๐‚๐š๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ฒ๐š&๐˜๐ซ๐ข๐ฌโ€, MTB 2022 Govora รฎnceputฤƒ ca un vis, povestea concursului a devenit realitate din nou รฎn data de 14.08 2022 la  Bฤƒile Govora.

Pentru cฤƒ aveam proiectul รฎn portofoliul Asociaศ›iei Cataleya / Yris, am decis รฎmpreunฤƒ cu Cicloturism Vรขlcea โ€“ CTV, Primฤƒria Bฤƒile Govora,ย DGAS Romania Aedopsย sฤƒ ,,dospim,, concursul, avรขnd ca ingrediente cel mai curat aer din Europa, cel mai mare Parc Balnear din Romania, cea mai frumoasa alee de cura terapeutica prin padurea Silva, ne-am gรขndit sa va invitam รฎn Govora, la o turฤƒ cu bicicleta, รฎn scop caritabil pentru Elena, fetita nevazatoare din Mihaesti!

Aboneazฤƒ-te ศ™i la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postฤƒrile noastre ศ™i acolo.


Ne-am dorit รฎncฤƒ de la รฎnceput sฤƒ implicฤƒm ศ™i generaศ›ia tรขnฤƒrฤƒ (voluntarii asociaศ›iilor organizatoare, comunitaศ›ile locale, tinerii ศ™i sportivi de pretudindeni), decorul pentru acest eveniment, nefiind รฎntรขmplator ales.

Pฤƒdurea de la Gรขtejeศ™t , chiar dacฤƒ este รฎncadratฤƒ รฎn zonฤƒ de foioase, de deal, cca 500m altitudine, oferฤƒ porศ›iuni de push bike, adrenalinฤƒ, panorame superbe asupra Govorei, silvoterapie, peisaje idilice, un pachet de turism verde, sustenabil ce poate fi marcat ca un ghid de bune practici ศ™i pentru alte locuri cu elemente si indicatori turistici, sportivi, de orientare turisticฤƒ, ศ™coala de voluntariat, รฎn zone tandem din Romรขnia .

Mulศ›umim Mihai Cฤƒldฤƒraru pentru sustinere, pentru determinarea ta sฤƒ o ajutฤƒm pe Elena !

Multumim Cicloturism Vรขlcea โ€“ CTV , tuturor care ne-au sprijinit si au pus umarul la un proiect cu finish de zรขmbete, sport, caritate, turism, cerc al faptelor bune ศ™i tuturor care sunt alaturi de noi, mereu (donatori, prieteni, urmaritori ai faptelor bune )

Zรขmbetul copiilor, tuturor participanศ›ilor ne onoreazฤƒ, ne responsabilizeazฤƒ pentru ediศ›iile viitoare ศ™i promitem cฤƒ va fi vibe-ul extins , an de an !

 S-au strรขns 2100 ron la urna de donatii ! Banii se vor duce รฎn contul Elenei pentru recuperare medicalฤƒ!

Vom contiua sฤƒ o susศ›inem ศ™i sฤƒ o sprijinim necondiศ›ionat!

Ramona Chiriศ›ฤƒ, Preศ™edinte Asociaศ›ia Cataleya /Yris.

Aboneazฤƒ-te ศ™i la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postฤƒrile noastre ศ™i acolo.


Aboneazฤƒ-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente ศ™tiri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trฤƒdฤƒri naศ›ionale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romรขnilor

By: Gicฤƒ Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaลฃiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaลฃii online doar รฎn limita a 500 de caractere ลŸi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceastฤƒ regulฤƒ constituie o รฎncฤƒlcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu rฤƒspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulฤƒrii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervฤƒm dreptul de a ศ™terge comentariile cu tentฤƒ rasistฤƒ, xenofobฤƒ,care incitฤƒ la urฤƒ, sau la violenศ›ฤƒ.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic ศ™i ziarist