(VIDEO) La Cetatea Făgăraș se încalcă legea 75/1994 care reglementează arborarea drapelului Național

Tocmai la Făgăraș, acolo unde pădurile din zonă încă își mai amintesc de luptele partizanilor anticomuniști care au luptat pentru apărarea identității românești, acolo activând unii dintre cei mai greu de depistat și de prins dintre partizanii care au luptat cu arma în mână pentru neatârnarea neamului românesc și pentru valorile sale identitare, se încalcă legea 75/1994 care reglementează arborarea drapelului Național.

Cum administrarea Cetății Făgăraș este împărțită între Primăria Făgăraș și Consiliul Județean Brașov, ambele instituții se fac vinovate de ceea ce se întâmplă acolo și cum arată drapelul național arborat lângă cetate. Cetățenii din Făgăraș care ne-au trimis imaginile cu steagul național de la cetate, rupt și murdar, zdrențuit, s-au referit la ambele ca fiind niște instituții „de stat degeaba”, plătite cu nemeritat de mulți bani publici.

Sindromul slugoiului îndobitocit: gardă austriacă la Cetatea Alba Iulia, și habsburgă la Cetatea Făgăraș!?

Citiți și: Sindromul slugoiului îndobitocit: gardă austriacă la Cetatea Alba Iulia, și habsburgă la Cetatea Făgăraș!?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

La aceeași cetate unde se manifestă sindromul slugoiului îndobitocit, cu gardă habsburgică la Cetatea Făgăraș, acum vedem cum este batjocorit un simbol național, steagul României. Așa sunt întâmpinați turiștii care vin la Cetatea Făgăraș, cu un steag al unui stat care pare în disoluție, care pare pe moarte și unde drapelul național nu mai este respectat?

DA! Pentru cei care nu au știut, așa cum la cetățile din Alba Iulia și Timișoara defilează gărzile austriece, tot așa și la Cetatea Făgăraș defilează o gardă habsburgică, într-o continuă sfidare a istoriei neamului românesc și a suferințelor îndurate secole la rând din pricina regimurilor habsburg, iar mai apoi austro-ungar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

14 Octombrie 1944 - Masacrul de la Moisei, în cadrul unor rușinoase represalii horthyste

sâm oct. 14 , 2023
Nu uităm! Masacrul românilor de la Moisei din 14 octombrie 1944 La data de 14 octombrie 1944 trupele maghiare aflate în retragere pe Valea Izei au omorât 29 de români în două case de lemn de la periferia comunei Moisei, pe drumul principal ce duce spre Borșa. Au fost identificate […]
14 Octombrie 1944 - Masacrul de la Moisei, în cadrul unor rușinoase represalii horthyste

Poate vă place și:

libris.ro