Revoluția bolșevică a fost făcută de un om nebun: Lenin avea sifilis cerebral!
Cu toată secretomania regimului sovietic, în mediile academice și politice occidentale s-a răspândit cu repeziciune vestea că Lenin suferea de sifilis, încă din timpul vieții celui creditat ca fiind inițiatorul revoluției bolșevice.
Chiar dacă personalul medical de la Kremlin s-a ferit să lase consemnări asupra diagnosticului real pentru boala care a provocat moartea lui Lenin, regimul sovietic impunând tăcerea cu privire la acest subiect pentru încă un deceniu după moartea liderului bolșevic, pentru oamenii de știință și medicii chemați să examineze creierul lui Lenin era destul de clară cauza morții sale.
Într-o epocă în care până și cea mai mică “abatere ideologică” te putea costa viața, singurul om de știință rus care a avut curajul să vorbească despre boala lui Lenin a fost Ivan Pavlov, laureat al premiului Nobel pentru Medicină, celebru pentru experimentele sale cu câini, în care a studiat studiat fenomenul condiționării clasice.
Dacă la începutul secolului trecut un individ care l-a revoltat până la repulsie pe omul de știință Ivan Pavlov își începea revoluția bolșevică, mânat de la spate de interese externe din afara Rusiei, la un secol distanță, un alt autointitulat bolșevic își întinde mrejele “revoluționare” atât în Europa, cât și peste ocean în SUA, și pe oriunde prin lume pe unde mai găsește puncte vulnerabile și regimuri politice trădătoare și slugarnice.
În timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997 acordat pentru Sydney Morning Herald, George Soros declara:
Deci George Soros se autointitulează bolșevic! Ce ne spune asta despre puzderia de trepăduși din organizațiile soroșiste, veșnic organizatori de mișcări de stradă “revoluționare” și provocatori de anarhie, de revoluții “colorate” și de lovituri de stat ?
- Mihai Viteazu trece de la 13 iulie 1601 prin Satu Mare cu 8000 de mercenari aflaţi sub comanda sa, după care îşi stabileşte tabăra pentru popas pe câmpia Moftinu Mic - 13 iulie 2025
- 12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești - 12 iulie 2025
- 11 iulie 1848 – Lajos Kossuth cere recrutarea de soldați pentru armata ungară, inclusiv din Transilvania, ceea ce provoacă rezistență la recrutare din partea românilor - 11 iulie 2025