RSS

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Revoluția bolșevică a fost făcută de un om nebun: Lenin avea sifilis cerebral!

Print Friendly, PDF & Email

Revoluția bolșevică a fost făcută de un om nebun: Lenin avea sifilis cerebral!

Cu toată secretomania regimului sovietic, în mediile academice și politice occidentale s-a răspândit cu repeziciune vestea că Lenin suferea de sifilis, încă din timpul vieții celui creditat ca fiind inițiatorul revoluției bolșevice.

Chiar dacă personalul medical de la Kremlin s-a ferit să lase consemnări asupra diagnosticului real pentru boala care a provocat moartea lui Lenin, regimul sovietic impunând tăcerea cu privire la acest subiect pentru încă un deceniu după moartea liderului bolșevic, pentru oamenii de știință și medicii chemați să examineze creierul lui Lenin era destul de clară cauza morții sale.

Într-o epocă în care până și cea mai mică “abatere ideologică” te putea costa viața, singurul om de știință rus care a avut curajul să vorbească despre boala lui Lenin a fost Ivan Pavlov, laureat al premiului Nobel pentru Medicină, celebru pentru experimentele sale cu câini, în care a studiat  studiat fenomenul condiționării clasice.

“Revoluția (n.r. bolșevică) a fost făcută de un om nebun, bolnav de sifilis cerebral (n.r. neurosifilis)”, avea să mărturisească Pavlov

Dacă la începutul secolului trecut un individ care l-a revoltat până la repulsie pe omul de știință Ivan Pavlov își începea revoluția bolșevică, mânat de la spate de interese externe din afara Rusiei, la un secol distanță, un alt autointitulat bolșevic își întinde mrejele “revoluționare” atât în Europa, cât și peste ocean în SUA, și pe oriunde prin lume pe unde mai găsește puncte vulnerabile și regimuri politice trădătoare și slugarnice.

În timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997 acordat pentru Sydney Morning Herald, George Soros declara:

“Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …”, declara Soros

“If there was ever a man who would fit the stereotype of the Judeo-plutocratic Bolshevik Zionist world conspirator, it is me” 

Deci George Soros se autointitulează bolșevic! Ce ne spune asta despre puzderia de trepăduși din organizațiile soroșiste, veșnic organizatori de mișcări de stradă  “revoluționare” și provocatori de anarhie, de revoluții “colorate” și de lovituri de stat ?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Demo Title

Demo Description


This will close in 30 seconds