RSS

Un proiect păgubos pentru buzuna…

Un proiect păgubos pe…

După opiniile legate de zoofilie…

După opiniile legate …

Mihai Tîrnoveanu: "11 mii de mar…

Mihai Tîrnoveanu: "11…

Devine și România pușcărie neoma…

Devine și România puș…

Un raport oficial al FMI arată c…

Un raport oficial al …

Un nou octombrie plin de "babe" …

Un nou octombrie plin…

Bustul lui Pantelimon Halippa, u…

Bustul lui Pantelimon…

Mesajul emoționant al tinerei in…

Mesajul emoționant al…

Iohannis a cedat! Magistrații "c…

Iohannis a cedat! Mag…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Revoluția bolșevică a fost făcută de un om nebun: Lenin avea sifilis cerebral!

Print Friendly, PDF & Email

Revoluția bolșevică a fost făcută de un om nebun: Lenin avea sifilis cerebral!

Cu toată secretomania regimului sovietic, în mediile academice și politice occidentale s-a răspândit cu repeziciune vestea că Lenin suferea de sifilis, încă din timpul vieții celui creditat ca fiind inițiatorul revoluției bolșevice.

Chiar dacă personalul medical de la Kremlin s-a ferit să lase consemnări asupra diagnosticului real pentru boala care a provocat moartea lui Lenin, regimul sovietic impunând tăcerea cu privire la acest subiect pentru încă un deceniu după moartea liderului bolșevic, pentru oamenii de știință și medicii chemați să examineze creierul lui Lenin era destul de clară cauza morții sale.

Într-o epocă în care până și cea mai mică “abatere ideologică” te putea costa viața, singurul om de știință rus care a avut curajul să vorbească despre boala lui Lenin a fost Ivan Pavlov, laureat al premiului Nobel pentru Medicină, celebru pentru experimentele sale cu câini, în care a studiat  studiat fenomenul condiționării clasice.

“Revoluția (n.r. bolșevică) a fost făcută de un om nebun, bolnav de sifilis cerebral (n.r. neurosifilis)”, avea să mărturisească Pavlov

Dacă la începutul secolului trecut un individ care l-a revoltat până la repulsie pe omul de știință Ivan Pavlov își începea revoluția bolșevică, mânat de la spate de interese externe din afara Rusiei, la un secol distanță, un alt autointitulat bolșevic își întinde mrejele “revoluționare” atât în Europa, cât și peste ocean în SUA, și pe oriunde prin lume pe unde mai găsește puncte vulnerabile și regimuri politice trădătoare și slugarnice.


(P):Noul Huawei Mate 20 Pro
disponibil la precomandă

În timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997 acordat pentru Sydney Morning Herald, George Soros declara:

“Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …”, declara Soros

“If there was ever a man who would fit the stereotype of the Judeo-plutocratic Bolshevik Zionist world conspirator, it is me” 

Deci George Soros se autointitulează bolșevic! Ce ne spune asta despre puzderia de trepăduși din organizațiile soroșiste, veșnic organizatori de mișcări de stradă  “revoluționare” și provocatori de anarhie, de revoluții “colorate” și de lovituri de stat ?


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Sprijină și tu financiar echipa Glasul.info
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
Prin Paypal: rfbursa@gmail.com

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline