Oștirea lui Hristos. Împreună de 1 Decembrie la Tg. Secuiesc

Oștirea lui Hristos. Împreună de 1 Decembrie la Tg. Secuiesc

Oștirea lui Hristos. Împreună de 1 Decembrie la Tg. Secuiesc.
O mie de Icoane Ortodoxe vor călatori spre Tg.Secuiesc, precum si către satele si orasele Covasnei si Harghitei. Vor veni din toate provinciile istorice ale României. Vor fi trimise de voi. De rugăciunea voastră pentru Inima Țării. Le vor purta copiii români în brațe pentru a învinge răul, pentru a crește cu ele la fereastră și a nu uita că noi suntem alături de ei. Acesta este mesajul către românii din Tg. Secuiesc, și nu numai, mesaj ce-l vor primi de 1 Decembrie.

Oștirea lui Hristos. Împreună de 1 Decembrie la Tg. Secuiesc

Trimiteți o icoană din casa sau biserica voastră pe adresa Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr. 15, bl.20, sc.C, ap.1 pe numele Tîrnoveanu Mihai.

Scrieți pe spatele icoanei numele vostru de botez și localitatea în care trăiți, astfel încât fiecare român din Inima Țării să știe de la cine are icoana. Icoanele astfel adunate la Brasov vor fi dăruite de 1 Decembrie tuturor celor prezenți la Tg. Secuiesc de Ziua Națională, precum și bisericilor din Harghita și Covasna.

Doamne ajută surori și frați, rugăciunea voastră contează.

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu

[alert-announce]Nota noastra: Mihai Tirnoveanu si profesorul Florin Palas, in urma unei initiative comune, au hotarat sa demareze o actiune de sustinere a romanilor din Harghita si Covasna. Actiunea “Romani pentru Romani” reprezinta una dintre putinele actiuni prin care se incearca alinarea ranii sangerande a neamului romanesc din Covasna si Harghita.[/alert-announce]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns