libris.ro

22 Octombrie – În cinstea Zilei Armatei Române, vom fi în Cimitirul Internațional de la Valea Uzului

22 Octombrie – În cinstea Zilei Armatei Române, vom fi în Cimitirul Internațional de la Valea Uzului

Cu ajutorul Domnului și a Sfinților Români, mâine, duminică 22 octombrie, ora 16.00, în cinstea Zilei Armatei Române, vom fi în Cimitirul Internațional de la Valea Uzului pt a omagia memoria bunilor noștri, ostașii români cei în opinci militare, ce și-au dat viața în acele locuri în apărarea „Porții de fier a Moldovei.”

Nu trebuie să-i uităm, să-i abandonăm așa cum vor vrăjmașii Neamului, care ne șterg istoria și ne usucă rădăcinile, pt ca într-o zi să ne spună, că noi suntem străini pe acest pământ. Conștientizați, români, prima lor mișcare a fost săpăturile la rădăcina Neamului. Ce-am fi fără trecut? Frunze în vânt fără așezare...

De aceea, noi vom spune acolo lângă crucile lor, pe care le-am așezat cu mâinile noastre, după ce vrăjmașul le-a pus la pământ cu buldozerul pe cele existente: PREZENT; atunci când preoții îi vor pomeni. Această legătură dintre noi cei de pe Pământ și ei cei din Cer trebuie să ne întărească Calea spre viitor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ei fac parte din rădăcina pe care noi cu toții trebuie să o ținem vie, pt dăinuirea noastră ca, Țară și Neam. Veniți români, veniți, duhurile lor ca de fiecare dată ne așteaptă. Le veți simți prezența mângâietoare și încurajatoare prin tot.

Acolo este altarul de jertfă sfințit cu sângele lor, al bunilor și blanzilor noștri Eroi, a căror dragoste pt Credință, pt Neam și pt Țară, sălășluia in inimile lor mai presus de orice lumesc. Vom purta cu noi, pt ei;Tricolorul, cântecul, poezia, o candelă, o floare și rugăciunea noastră. Fără Ei, noi n-am fi fost, fără Ei nici viitor nu putem avea, de aceea fraților, nu vă abateți de pe Calea Neamului, Calea lui Dumnezeu, este singura biruitoare, restul doar amăgitoare. Veniți, veniți, împreună să strigăm: PREZENT!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș