libris.ro

Culmea penibilului – Sa ai ADN romanesc si sa fii antiroman pana la sovinism

Culmea penibilului – Sa ai ADN romanesc si sa fii antiroman pana la sovinism
In genetica umana halogrupul I-M170 este un cromozom de tip Y  , o subgrupa a halogrupului IJ care este un derivat al halogrului IJK. Halogrupul Y-ADN I-M170 se considera de catre specialistii in genetica a fi ADN-ul predominant ca facand parte din ADN-ul NATIV EUROEAN, adica  al vechilor locuitori ai Europei din care fac parte si stramosii nostri daci din marea familie a tracilor .
Pe aceasta harta sunt reprezentate zonele cu ADN NATIV EUROPEAN , zonele colorate mai intens sunt zonele cu cele mai mari aglomerari al acestui tip de ADN.
Conform studiilor genetice ADN-ul ungurilor contine gene comune intr-o proportie destul de mare dupa cum se poate vedea si in reprezentarea din harta de mai sus cu ale …. ROMANILOR .

Tinand cont de maghiarizarea fortata de cateva sute de ani nu doar a Transilvaniei ci si a altor meleaguri care au apartinut candva regatului Ungariei Mari aveam de a face acum cu unguri care nu sunt unguri cu adevarat.
Asa ca este culmea penibilului ca tu care acum esti si te numesti ungur doar prin accidentul unor evenimente nefericite din istorie sa-ti injuri fratele roman cu care convietuiesti . Poate ca stramosii tai vorbeau candva limba latina si nu au cazut in acest spatiu de pe saua calului, nu au fost parasutati aici pe plaiuri mioritice nici de Attila nici de Arpad.

Romanii au fost si inca sunt un popor tolerant si au cautat sa traiasca si sa convietuiasca in pace si liniste cu vecinii lor indiferent de nationalitatea lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Este de mentionat faptul foarte important ca dacii sunt poate printre unicile popoare antice care nu  au folosit sclavia. Istoria spatiului carpato-danubiano-pontic a fost zbuciumata , plina de controverse si de necunoscut dar singurul fapt stiut cu certitudine este ca romanii ca popor si ca natie nu au pornit razboaie de cucerire , nu au oprimat alte popoare ci doar si-au aparat ce a fost al lor.

Cu toate astea au fost nevoiti iar si iar sa lupte sa-si pastreze identitatea , limba , religia, obiceiurile si au fost oprimati secole la rand. Dar totul are o limita si pentru proverbiala rabdare a romanului si acum traim timpuri in care rabdarea noastra a romanilor este pusa din ce in ce mai tare la incercare , suntem provocati si denigrati in tara noastra si anumite minoritati tolerate au chiar drepturi si beneficii mai mari decat majoritarii.

In contextul globalizarii si apartenentei atat a Ungariei cat si a Romaniei la UE ar trebui renuntat la resentimente si la manipulari politice extremiste si sovine prin propaganda disimulata de multe ori in cerere de autonomie sau nu stiu ce alte drepturi de a reinfiinta ducate si comitate medievale. Pai aceste cereri ar trebui sa fie in primul rand  biunivoce : romanii primesc la schimb Tinutul Seghedin-ului ?

Inchei si spun doar atat : atat romani sau unguri inainte de a ridica „piatra” unul impotriva celuilalt ganditi-va bine daca sunteti siguri de originile voastre adevarate, de stramosii vostri adevarati , sau mai bine v-ati face un test ADN.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info