libris.ro

Sangele tinerilor din ’89 cere razbunare!

A fost sau n-a fost revolutie ? Daca judecam dupa ce se intampla acum in Romania s-ar parea ca n-a fost. A fost doar reteta pentru o lovitura de stat regizata prost, reteta copiata recent si in Ucraina.
 Atunci pentru ce au murit atatia tineri la revolutia sau la lovitura de stat din ’89 ? Potrivit statisticilor oficiale lovitura de stat s-a soldat cu : 1142 de morti, 3138 de raniti si 760 de retinuti / arestati.  
 
E mult si fata de ce s-a intamplat acum recent in Ucraina dar daca adaugam si victimele din timpul mineriadelor si ale miscarilor de proteste din Piata Universitatii ( represalii si arestari n-au fost doar in timpul mineriadelor ) ajungem la niste cifre care ofera o realitate alarmanta cu privire la “democratia” ce a urmat in tara noastra dupa momentul culminant din decembrie ’89.
 
Stim cu totii ca principalul care se face vinovat de aceste victime este nimeni altul decat Ion Marcel Ilici Ivanovici care isi mai spune si Iliescu , colaborator destoinic al KGB-ului , tradatorul principal al Romaniei.
 
Si cu toate astea chiar si la recomandarea CEDO , Parchetul General a refuzat de atata timp sa rezolve dosarul revolutiei si de a stabili implicarea decidentilor politici in lovitura de stat din ’89. Mai mult dosarul a fost mutat din nou la Parchetul Militar.
 
In tot acest timp odioasa bunicuta  a trait linistita si netulburata ba mai mult zilele trecute se lansase zvon ca ar voi sa mai candideze o data  la presedentie!
Sangele tinerilor cazuti la revolutie , la lovitura de stat care nu l-a ingenunchiat numai pe dictatorul Ceausescu ci ne-a ingenunchiat si pe noi ca natie , ca popor si ne-a transformat in paşalâcul FMI-ului , Bancii Mondiale si al UE cere acum razbunare .
 
 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info